STIRI Liga I “Aş fi dispus să rămân la Oţelul şi în Liga a II-a”

Alexandru TudorieAlexandru TudorieUnul dintre puţinii jucători care mai au contract cu Oţelul, Alexandru Tudorie, spune că se află la dispoziţia conducerii în privinţa unui transfer. Tânărul atacant a declarat însă că ar rămâne la echipa roş-alb-albastră chiar şi în Liga a II-a, cu speranţa că se va promova din nou într-un singur an.


În acest sezon, el s-a situat pe poziţia a doua printre golgeterii Oţelul, cu 4 reuşite. Presa centrală a scris zilele trecute că Tudorie ar fi dorit de către Dinamo Bucureşti. De altfel, conducătorii clubului ar putea decide să-l vândă pe tânărul atacant pentru a avea primii bani de buget pentru sezonul următor. Deşi are doar 19 ani, Tudorie a fost convocat la naţionala U21 a României pentru meciul cu selecţionata similară a Armeniei, într-un joc ce va conta pentru preliminariile EURO 2017. Partida se va disputa la Tg. Mureş, aşa că “Tudy” se va întoarce “la locul faptei”, acolo unde a egalat-o pe ASA în ultima etapă a campionatului, echipa respectivă pierzând titlul.
Alexandru Tudorie a ajuns să se dezechipeze în vestiarul echipei mari la nici 17 ani! El a debutat la începutul lui 2013 în Liga 1, în minutul 86 al jocului dintre Oţelul Galaţi şi Petrolul Ploieşti. Traseul junelui este unul absolut incredibil pentru un fotbalist de vârsta sa, el fiind monitorizat la un moment dat de formaţii precum AC Milan, Sampdoria sau Borussia Monchengladbach.

Alexandru Tudorie: "O să vină perioada de transferuri, dacă o să am ofertă, nu ştiu, conducătorii o să decidă. Aş fi dispus să rămân la Oţelul şi să o iau de jos, din liga a II-a şi într-un an să promovăm înapoi în Liga I.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 02-06-2015 18:58

Respect Tudy
+3

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |