STIRI Liga I “Voi protesta la poarta Combinatului”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuOţelul va fi evacuată astăzi de pe stadionul construit special pentru această echipă. Reprezentanţii ArcelorMittal, fostul sponsor al formaţiei de la Dunăre, au hotărât să nu mai lase clubul fanion al oraşului să-şi desfăşoare activitatea pe arena din Ţiglina III, deoarece nu s-a mai plătit de aproximativ un an chiria, ajungându-se la o datorie de 200.000 de euro! Team-managerul Cristi Munteanu a declarat că va protesta la poarta Combinatului împotriva acestei decizii şi i-a chemat şi pe suporteri alături de el. Oficialul roş-alb-albastru este de părere că acest stadion a fost construit de gălăţeni special pentru echipa noastră şi crede că ArcelorMittal are o obligaţie morală faţă de oraşul Galaţi şi faţă de locuitorii urbei să sprijine Oţelul în tentativa de a reveni în prima ligă la anul.
Cristi Munteanu: "Au venit la stadion patru reprezentanţi ai Combinatului şi ne-au transmis că marţi trebuie să predăm stadionul. Deşi este în proprietatea Combinatului, acest stadion a fost construit pentru angajaţii de acolo şi în special pentru această echipă, Oţelul Galaţi. Până la urmă, n-au venit cu stadionul din India sau din Franţa. Moral, este stadionul Oţelului şi al Galaţiului şi nu este normal ca echipa să fie dată afară din propria casă. Dacă se va ajunge la evacuare, voi fi primul care voi protesta la poarta Combinatului şi sper să mi se alături şi suporterii adevăraţi ai acestei echipe. Trecem printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, avem restanţe către jucători de trei salarii, pe care încercăm să le rezolvăm repede. Pentru Liga a II-a, ne trebuie şi sprijin din partea a tot ce înseamnă Galaţi ca să promovăm imediat. Dând jumătate din bugetul pentru promovare pe stadion, nu putem reuşi. Consider că cei din conducerea Combinatului au obligaţia morală faţă de angajaţii lor şi faţă de oraş să ne sprijine cu gratuitate, pentru a avea banii necesari promovării."

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Alexandru C. » 02-06-2015 11:57

Nu cumva aici este si mana lui Ionel Bors, care vrea sa distruga de tot aceasta echipa?

Alexandru C.

 •  
 •  

#2 Steel Dany » 02-06-2015 12:42

si vand vrei sa protestezi? chiar daca nu mi se pare normal sa plateasca combinatul pt echipa lui adamescu, totusi as vrea sa sponsorizeze clubul prin aceasta gazduire pe stadionul lui si normal ca as veni si eu sa protestez. Sunt dispus sa fac multe pentru aceasta echipa. Fara Otelul, pentru minr fotbalul este egal cu zero, nu-mi mai pasa de acest sport.

Cu cat Otelul are probleme mai mari, cu atat sunt mai mandru ca sunt otelist. Ma simt special din acest punct de vedere, si cu fiecare suporter langa ea, Otelul capata valoare.

Steel Dany

 •  
 •  

#3 Viorel Craciun » 02-06-2015 13:03

Citez pe Steel Dany:
si vand vrei sa protestezi? chiar daca nu mi se pare normal sa plateasca combinatul pt echipa lui adamescu, totusi as vrea sa sponsorizeze clubul prin aceasta gazduire pe stadionul lui si normal ca as veni si eu sa protestez. Sunt dispus sa fac multe pentru aceasta echipa. Fara Otelul, pentru minr fotbalul este egal cu zero, nu-mi mai pasa de acest sport.

Cu cat Otelul are probleme mai mari, cu atat sunt mai mandru ca sunt otelist. Ma simt special din acest punct de vedere, si cu fiecare suporter langa ea, Otelul capata valoare.

de acord cu tine in totalitate , mai putin cu faptul ca nu exista suporter Otelist , ci OTELAR !

Viorel Craciun

 •  
 •  

#4 Viorel Craciun » 02-06-2015 13:17

DE CAND AI TU NEVOIE DE SUPORTERI , babicule ? parca eram o adunatura de haimanale care jigneau onor conducerea ! parca v-ati dat mari ca aveti un plan B . deja l-ati inceput cu o problema ? vezi , de aia e bine sa lasi ciocul mai mic ,ca nu se stie cand ai nevoie de "fraierii " aia ! atunci cand este nevoie , noi stim sa ne mobilizam si sa ne unim chiar daca ne numim SIDEXPLOZIA ,STEEL BOYS , LIGA SUPORTERILOR GALATENI 93 , PELUZA NORD , PELUZA SUD (am folosit o ordine aleatorie si sper ca n-am uitat pe nimeni ) .si ceea ce s-a vazut stimati conducatori nu este totul ! se poate mult mai mult si mult mai bine dar pe viitor incercati sa aveti un dialog si cu noi ( singurul care aparticipat afost dl. Rapisca , dar cu o transparenta relativa )
+1

Viorel Craciun

 •  
 •  

#5 romeo » 02-06-2015 16:00

Nu trebuie sa existe nici-un protest la poarta combinatului, Munteanu s-a trezit vorbind. Poarta stadionului nu este inchisa pentru Otelul Galati. ArcelorMittal a preluat managementul stadionului (si bine a facut) pentru ca actualii conducatori de la OTELUL nu mai pot sustine activitatile de la stadion, nici macar tunsul ierbii. Combinatul va avea grija de stadion si de toate facilitatile ( inclusiv Siderurgistul) pentru grupele de copii si juniori de la Otelul si nu numai.Echipa de seniori Otelul Galati va putea oricand juca pe stadionul care ii poarta numele..vor fi doar discutii preliminare punctuale usor de rezolvat.
Problema este alta : Oare va mai exista Otelul Galati ? Echipa este foarte aproape de faliment , nu poate trai din promisiuni. Rapisca et co. NU AU VENIT inca cu un plan solid de continuare a activitatii in liga 2 ..doar vorbe.
Cata vreme numele de Otelul (spiritul si palmaresul) va apartine de Adamescu si in acelasi timp primar va fi Stan ...soarta noastra este pecetluita : faliment . Avem nevoie de o inspiratie pentru a reda orasului bucuria fotbalului prin OTELUL GALATI. Suporterii Otelului sa ramana calmi sa nu dea curs unor provocari aventuriste. Ce au demonstrat Munteanu, Burca, etc : retrogradarea si pericolul falimentului ...un motiv serios pentru a nu urma astfel de asa zisi lideri.
−3

romeo

 •  
 •  

#6 Tudor » 02-06-2015 18:47


Tudor

 •  
 •  

#7 Aruon » 02-06-2015 19:04

Stati linistiti ca nu se va gasi 800 000 de euro pentru promovare...astia de la TNG stiu sa ia din buget nu sa bage bani..ti-e si sila..dar daca se vor gasi eu ma duc si sustin TNG peste tot..dar slabe sanse sa fie adevarat.Jucatorii pleaca,stadionul ne este luat,am retrogradat,suntem in insolventa,fara bani,fara prea multe echipamente..suntem terminati si dezamagiti de halul in care a ajuns echipa..Dintr-o echipa spaima granzilor,campioana si supercampioana am ajuns in asemenea hal acum...eu cred ca e timpul SA RASPUNDA CINEVA PENTRU DISTRUGEREA ACESTEI ECHIPE!ACUM!!!Tare mi-as dori sa vina DNA-ul sa cerceteze...e cert si sigur 100% ca s-au furat bani.DE CINE?TREBUIE SA AFLAM!!!

Aruon

 •  
 •  

#8 granata » 02-06-2015 19:34

Noi chiar daca incepem campionatul de Liga2 si suntem in lupta pt promovare mai mult ca sigur nu vom obtine licienta pt a promova..Singura solutie ramane sa pornim in locul lui Metalosport prelund culorile,numele si palmaresul de la banditul Adamescu..

granata

 •  
 •  

#9 romeo » 02-06-2015 19:55

off topic : din ciclul cu "cutitul in rana"
Cernat confirmă negocierile cu Steaua: ”Am vorbit cu Rădoi, îmi place cum gîndește Becali”

romeo

 •  
 •  

#10 Leviathan » 02-06-2015 20:58

who cares

Leviathan

 •  
 •  

#11 claudiuFCOG » 03-06-2015 08:24

Este un dezastru total ce se intampla acum la Otelul,din pacate noi ca suporteri nu avem nici o putere sa schimbam ceva,daca nu vine cineva cu bani repede imi este teama ca echipa nu va mai fi din sezonul urmator. :sad:

claudiuFCOG

Login sau crează cont pentru a comenta              |