STIRI Liga I Gabriel Abraham a fost ales cel mai bun portar al ultimei etape

Gabriel AbrahamGabriel AbrahamPrestaţia senzaţională a portarului Gabriel Abraham din ultimul meci al acestui sezon, cel în care Oţelul s-a impus cu 2-1 la Tg. Mureş, l-a propulsat pe acesta în echipa etapei stabilită de către revista Ligii Profesioniste de Fotbal. Goalkeeperul gălăţean se află la a doua astfel de reuşită, el prinzând primul 11 al Ligii I şi după etapa a 29-a, când a închis poarta la meciul cu Gaz Metan Mediaş. Alături de Abraham, antrenorul Florin Marin a fost numit tehnicianul rundei cu numărul 34, pentru victoria obţinută de Oţelul în deplasare la ASA Tg. Mureş, meci care a decis campioana.
Gabriel Abraham (24 de ani) a debutat cu ghinion la Oţelul în acest sezon, rezistând doar 43 de minute la primul meci, fiind eliminat în partida pierdută acasă, 1-2, contra Concordiei Chiajna. Însă, pe final de sezon, conducerea a realizat situaţia disperată a Oţelului şi l-a trimis din nou în luptă pentru a pregăti o echipă pentru viitor.  Între timp a jucat alte 10 meciuri în Liga I, încasând 12 goluri.
Înainte de asta, portarul gălăţean a strâns foarte multe meciuri în tricoul echipei a doua. De asemenea, goalkeeperul cu numărul 22 pe tricou de la Oţelul a avut numeroase prezenţe în naţionalele U17 şi U19 ale României. El a fost împrumutat o perioadă şi la formaţia FCM Târgu Mureş, unde s-a achitat de sarcini cu succes, pe când echipa respectivă se afla în liga secundă.

Extras din revista LPF: „Gabriel Abraham a avut o prestaţie spectaculoasă în faţa unor jucători care au tras din toate poziţiile spre poarta apărată de gălăţean. Florin Marin a învins în acest sezon campioana de două ori şi locul secund o dată, toate cele trei succese fiind reuşite în deplasare!”

Login sau crează cont pentru a comenta              |