STIRI Liga I ”Ne dorim să continuăm, dar în situația asta va fi foarte greu”

Florin MarinFlorin MarinAntrenorul Florin Marin a explicat că nu se aştepta vreodată ca echipa noastră să fie evacuată de pe stadionul care-i poartă numele. Tehnicianul spune că în aceste condiţii, când nu ştii nici măcar unde te vei antrena, este greu să te gândeşti la promovare. El a confirmat şi faptul că cel puţin 15 jucători vor pleca de la echipă în această vară.


Florin Marin: "Din punctul meu de vedere jucătorii merită cele mai mari felicitări. Au jucat în condițiile în care am avut probleme în ultimul timp. Au dat dovadă de profesionalism, s-au pregătit bine în continuare și merită tot respectul. Am fost înștiințați să părăsim stadionul. Din păcate este adevărat, nu am crezut că se poate întâmpla acest lucru. Este o decizie care mă surprinde foarte mult. Oțelul este o echipă de tradiție, o echipă care merită să continue și lucrurile nu sunt deloc bune. Sunt și anumite restanțe, dar din ce am înțeles eu de la conducătorii noștri, chiria este foarte mare. Ne dorim să continuăm, dar în situația aceasta vă dați seama că va fi foarte greu. În condițiile în care  nu avem unde să ne antrenăm, unde să ne desfășurăm activitatea, unde să jucăm, vă dați seama că e greu de găsit un anumit loc care să îndeplinească condițiile pe care le aveam la Oțelul. Eu îmi doresc să rămân, să continuăm în Liga a II-a, să construim o echipă nouă pentru că sunt și jucători cărora le-au expirat contractele și în momentul asta cred că 15 jucători o să părăsească echipă.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdan64 » 03-06-2015 18:10

Daca fiecare galatean ar contribui cu 1 euro - 5 lei de exemplu, s-ar putea plati chiria restanta pentru stadion. Sa facem cheta, asa cum se fac prin mall-uri pentru copiii orfani sau pentru alte cazuri! Multi isi incarca portbagajele cu provizii, cheltuies milioane de lei vechi, asa ca un amarat de 5 lei ar fi binevenit!

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |