STIRI Liga I “Ne-au luat identitatea! Vom fi exilați prin alte orașe”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuTeam-managerul Cristi Munteanu a fost vehement la adresa conducerii Combinatului ArcelorMittal Galaţi care a hotărât evacuarea echipei de pe Stadionul “Oţelul”. Oficialul roş-alb-albastru a declarat că e foarte posibil ca formaţia fanion a oraşului nostru să ajungă să joace în alte oraşe! El a declarat că nimeni din Galaţi nu ajută clubul, dar a recunoscut că şi patronul Adamescu le-a spus celor din conducere să se descurce cu ce au...


Cristi Munteanu: „Trăim o dramă, niciun gălățean nu credea că echipa va fi dată afară de pe Stadionul «Oțelul», el fiind construit special pentru această echipă de fotbal. Cei din conducerea combinatului cereau chirie 20.000 de euro pe lună. Noi, pe lângă această sumă, trebuia să mai plătim sumele pentru organizarea partidelor. Va dați seama unde ajungeam? Păi în ultimele meciuri nu am avut bani să ne tușăm terenul, nu am avut bani să luăm un al doilea echipament. Reprezentanţii ArcelorMittal l-au moștenit, nu au făcut nimic pentru acest stadion, dar știu să ceară chirie. Cei din combinat îl vor folosi la crescut oi și vaci, iar noi vom fi exilați prin alte orașe. Este adevărat că am acumulat datorii în urma acestei chirii imense. Am fost somați să ne mutăm, chiar dacă acest club a investit în acest stadion pentru a ne desfășura în bune condiții meciurile din Liga 1. Ne-au spus să ne luăm tot ce e al nostru și să plecăm. Este incredibil! Oamenii acești sunt puși pe japcă, mai elegant, pe profit, vor să facă bani din orice, din munca românilor. Voi merge la ușa lor și voi protesta! E rușinos să ajungi să joci prin alte localități, pentru că cei din orașul tău nu te ajută nici măcar cu o sticlă cu apă. Ne-au luat identitatea! Propun să mergem la ușile combinatului și să-i huiduim. Noi am jucat fotbal pentru noi, nu pentru Steaua, nu pentru Tg. Mureș. Consider că am făcut minuni, pentru că acești jucători s-au prezentat la antrenamente și au bătut echipele care s-au luptat la câștigarea titlului. Când am venit la Galați, am găsit o echipă neplătită de patru luni, cu datorii la toate utilitățile, cu 200 de lei în cont. Patronul Adamescu ne-a spus să ne descurcăm cu ce avem.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 romeo » 03-06-2015 09:14

Si nu v-ati descurcat...din pacate .
Hai fii sincer si spune cati bani ati platit la Combinat? ZERO ?
Voi nu ati fost in stare sa demonstrati nimic : nici cel mai elementar buget pentru a intretine stadionul..aaa sau voi vreti ca, cei din combinat sa va puna totul la dispozitie si voi doar sa consumati ? E uite ca nu se mai poate , poate ar fi fost o idee daca patronul vostru (groparul Otelului ) ar fi avut bunavointa sa se deranjeze sa aibe discutii la Combinat. Eu unul nu incurajez modul Dvs de lucru cu proteste si milogiri. Veniti cu bugetul si portile stadionului va sunt deschise ..si tu stii asta! Daca nu ..faceti tot posibilul si lasati echipa asta in pace ..Chiar te rugam ..de dragul Otelului ..lasati-ne.

romeo

 •  
 •  

#2 Maniero » 03-06-2015 09:38

Hahaha, asta e fabuloasa: "Este incredibil! Oamenii acești sunt puși pe japcă, mai elegant, pe profit, vor să facă bani din orice, din munca românilor. Voi merge la ușa lor și voi protesta!"

Adica merge sa protesteze impotriva faptului ca o societate comerciala vrea sa faca profit bazat pe munca angajatilor romani :D
Marele conducator s-a gandit ca solutia la problema chiriei mari nu e aceea de a negocia mai bine sau a juca in alta parte, ci de a nu plati, a acumula datorii si apoi a te plange ca proprietarul te evacueaza.

Maniero

 •  
 •  

#3 Uzzy » 03-06-2015 09:54

Mie imi miroase a ceva premeditat si foarte bine pus la punct...de tipul ''s-a incercat, asta e, nu mai avem bani, nici stadion,nu s-a putut...mai pe scurt desfiintare!!!'' Vad ca Flocea ''e pe mana'' cu Munteanu, se plange deodata ca ii pleaca 15 jucatori, ca fara stadion nu se poate...pai nu stiati lucrul asta? Nu stiati ca vor pleca toti, sau cau trebuie platita chiria??? Pe ce va bazati cand spuneati ca ''100% vom incepe in liga secunda''? Acum va dezumflati precum un balon....

Vai de noi....
+1

Uzzy

 •  
 •  

#4 Myhay20 » 03-06-2015 11:02

Unu la mana, ati spus ca vreti sa aduceti noi sponsori, ce ati realizat pana in acest moment? 0 barat ce spui tu Cristi
Doi, ati spus ca aveti un plan pentru promovare directa, ce ati realizat pana in acest moment in afara de vorbe si o suma aruncata la misto 800 de mii E?
Trei, daca vreti ajutor din partea primariei, de ce nu mutati sediul social al clubului inapoi la Galati, ce aveti de pierdut?

Concluzia: este ca vreti sa musamalizati tot, aruncati sageti dintr-o parte in alta pana ne plictisiti dupa care vin alti oameni noi in cadrul clubului si o iau iar si iar de la capat! ( epoca Ciofoaia apoi Rapisca ...)

Myhay20

 •  
 •  

#5 viorel21 » 03-06-2015 11:22

Daca nici asta nu e momentul unui protest de amploare atunci care ar fi ?? :sad:

viorel21

 •  
 •  

#6 catalinotelu » 03-06-2015 11:34

pacat... mare pacat... de acest oras si de acest club cu, care am crescut de mic copil....!!

catalinotelu

 •  
 •  

#7 Aruon » 03-06-2015 13:51

DEMISIA Munteanu si Burca..Nu mai schimbati subiectul.. ati fost platiti degeaba si tu si Burca..
Macar Florin Marin a muncit si a adus 2 victorii super importante dar voi ce ati facut?
Ati frecat manganul si ati luat bani pentru asta.Sunt sigur ca voi doi aveti salariile platite la zi!Rusine
Sunteti vinovati amandoi pentru retrogradarea asta..

Aruon

 •  
 •  

#8 Mylky » 04-06-2015 15:59

Citez pe AlynAvaloh:
DEMISIA Munteanu si Burca..Nu mai schimbati subiectul.. ati fost platiti degeaba si tu si Burca..
Macar Florin Marin a muncit si a adus 2 victorii super importante dar voi ce ati facut?
Ati frecat manganul si ati luat bani pentru asta.Sunt sigur ca voi doi aveti salariile platite la zi!Rusine
Sunteti vinovati amandoi pentru retrogradarea asta..
Mai degraba trebuie fugarit/alungat din oras, alungat de la Otelul adamescu... Un nesimtit care vrea profit din orice, dar fara sa bage un ban.Citez pe Vlad Drăgan:
Team-managerul Cristi Munteanu [...] a recunoscut că şi patronul Adamescu le-a spus celor din conducere să se descurce cu ce au...Deci adamescu vrea profit fara sa bage niciun ban. Si atunci intreb, de ce stam nepasatori si il lasam pe adamescu asta sa-si bata joc de clubul nostru? Ca pana la urma asta e clubul Galatiului, al galatenilor (chiar daca il patroneaza el, desi nu este nici patron real ca nu-i pasa de FC Otelul Galati, nu ii pasa nici de firmele lui) ca nu a venit ma-sa lui adamescu cu el mostenire. De ce nici in ceasul al XII-lea nu-l "fugarim"(alungam), pe adamescu de la clubul FC Otelul Galati si sa ne lase clubul in pace?

i.imgur.com/xovyv.jpg

storage0.dms.mpinteractiv.ro/.../...

fcotelulgalati.info/.../...

fcotelulgalati.info/.../...

romanianultras.net/.../...

Mai salvam Otelul? Sau lasam clubul asta sa dispara? :o

Incercam sa salvam clubul? Iesim in strada pentru a impiedica planurile lui adamescu de desfiintare a clubului? Pentru ca nimeni nu mai crede minciunile lui si a oamenilor lui. Oamenii lui adamescu trag de timp si lucreaza pentru distrugerea FC Otelul Galati. Sa nu-i lasam sa faca asta.

Mylky

Login sau crează cont pentru a comenta              |