STIRI Liga I “În Liga 2 ne vom baza pe tineri din pepiniera proprie”

Vlad RapiscaVlad RapiscaAdministratorul special Vlad Răpişcă a vorbit despre situaţia restanţelor de la Oţelul, recunoscând că jucătorii nu au mai fost plătiţi de 3 luni. Cu toate acestea, oficialul echipei este de părere că mulţi dintre jucători nici nu meritau banii, având în vedere prestaţia din teren şi crede că managerii sportivi ar fi trebuit să-i identifice pe aceştia şi să-i dea afară. Răpişcă l-a luat în colimator în special pe Emil Dică, cel care a făcut şi scandal în presă pe acest subiect, declarând că de exemplu căpitanul Florin Cernat nu s-a plâns, deşi se afla în aceeaşi situaţie. Oficialul Oţelului a mai declarat că echipa se va baza pe tineri din pepiniera proprie în Liga a II-a...
Vlad Răpişcă: “Emil Dică a încercat să ajungă cu mine la o înțelegere, cerând două salarii din trei, dar el nu a jucat decât trei meciuri în aceste trei luni. Sunt jucători care au venit în Galați la plimbare. Vina le aparține în totalitate acestora. Februarie, martie și aprilie sunt lunile restante. Florin Cernat a fost în aceeași situație cu Dică și nu s-a mai plâns… O parte dintre jucători vor rămâne lângă noi, altora le vor expira contractele, alții vor deveni liberi, dar vom vedea ce vom face. Să stabilim mai întâi bugetul pentru Liga 2. Ceea ce nu înțeleg este cum unii dintre jucătorii cu banii la zi nu au performat. Sunt complet dezamăgit de unii dintre ei. A fost o lipsă de acțiune mai dură din partea managerilor sportivi, pentru că acești jucători trebuiau să fie dați afară. Dintre noii-veniți au performat doar 50%, restul au făcut figurație. Pentru cei care au făcut treabă avem oferte. O să vedeți că în Liga 2 ne vom baza pe foarte mulți tineri din pepiniera proprie. Florin Marin, Ovidiu Burcă și Cristi Munteanu doresc să continue și le mulțumesc pe această cale. Oțelul a avut lot peste locul 7 și are în continure. Planul pentru Liga 2 e creionat de vreo 3 luni. Am ajuns la concluzia că o echipă de fotbal este antrenor 80% și 20% jucători. Păi, în tur, nici nu ajungeam la poartă, iar pe final de sezon am bătut pe toată lumea. Eram convins că o să batem ASA-ul. Nu ne-a sunat nimeni din partea Stelei.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 schillaci » 03-06-2015 12:38

Ăștia mint pana încep si ei sa creadă ce zic...
+4

schillaci

 •  
 •  

#2 Leviathan » 03-06-2015 13:05

Esti o jigodie, as spune mai mult dar ma abtin... sictir vladutz. Era post stan a fost si este pline de incompetenti, toti obositii au ajuns sa ne conduca, de asta s-a ajuns aici, o adunatura de prosti.. uite ce fata are, penal :-x
+3

Leviathan

 •  
 •  

#3 Myhay20 » 03-06-2015 13:34

Iti dai seama ce experienta au tinerii astia pentru a ataca promovarea...
Va doriti voi promovarea ...
+4

Myhay20

 •  
 •  

#4 Aruon » 03-06-2015 13:53

Adu-l pe Narcis daca vrei performanta,da-i un salariu decent si o sa faca treaba.El ne-a salvat echipa anul trecut,Munteanu si Burca au retrogradat echipa.Deci concluzia?DEMISIA Munteanu si Burca!
−2

Aruon

 •  
 •  

#5 Ciprica » 03-06-2015 15:10

Vlad Răpişcă: “Emil Dică a încercat să ajungă cu mine la o înțelegere, cerând două salarii din trei, dar el nu a jucat decât trei meciuri în aceste trei luni.

Asta habar nu are ce inseamna nu doar fotbalul, ci si o afacere. Ce legatura exista intre numarul de meciuri jucate si salariile pe care tu trebuie sa le platesti? daca ai un contract semnat, alea sunt platile pe care trebuie sa le faci. Cum ar fi sa lucrezi la firma X, si sa nu iti iei salariu compelt, ca tu ai venit intr-un tricou albastru in 3 zile din 5 ale saptamanii si ai stricat tot feng-shuiul biroului. Asta e dement de-a binelea...
+4

Ciprica

 •  
 •  

#6 viorel21 » 03-06-2015 15:39

Citez pe Ciprica:
Vlad Răpişcă: “Emil Dică a încercat să ajungă cu mine la o înțelegere, cerând două salarii din trei, dar el nu a jucat decât trei meciuri în aceste trei luni.

Asta habar nu are ce inseamna nu doar fotbalul, ci si o afacere. Ce legatura exista intre numarul de meciuri jucate si salariile pe care tu trebuie sa le platesti? daca ai un contract semnat, alea sunt platile pe care trebuie sa le faci. Cum ar fi sa lucrezi la firma X, si sa nu iti iei salariu compelt, ca tu ai venit intr-un tricou albastru in 3 zile din 5 ale saptamanii si ai stricat tot feng-shuiul biroului. Asta e dement de-a binelea...

Subscriu.. Declaratie de novice..
+4

viorel21

 •  
 •  

#7 spike » 03-06-2015 15:59

pai care tineri din pepinera propie? otelul II nu mai exista.. erau tineri acolo care aveau meciuri cat de cat in picioare. acum cu cine joci? cu under 13 poate. sau aducem jucatori de la metalosport si sporting liesti si jucam in liga 2 pe portu rosu. ca stadion nu mai aveam.
+4

spike

 •  
 •  

#8 Mylky » 05-06-2015 10:29

Pana nu vom iesi in strada sa ne recuperam clubul din mainile lui adamescu, ala va invarti in fruntea clubului tot felul de figuri gen pascu, ciofoaia, rapisca, etc. doar ca sa ne mai minta putin. Ce indignat, contrariat era figurantul asta cand Emil Dica si-a cerut banii. Bai desteptule, fie ca joci, fie ca nu joci este un contract semnat intre jucator si club. Tu daca nu ti-ai face treaba la club si nu ti-ai primi banii desi esti angajatul unui nesimtit, desi ai contract semnat, ai fi bucuros? Mars afara figurantul lui adamescu. Luati-va labele de pe club hienelor.

Asta habar nu are de marea de suporteri otelari care a marsaluit pe strazile Galatiului impotriva lui bors. Nu vedeti ca adamescu a gasit o solutie sa mai traga de timp, invarte periodic tot felul de figuri prin fruntea clubului (pascu, ciofoaia, rapisca) si nu ii lasa prea mult in fruntea clubului ca nu cumva sa se obisnuiasca suporterii prea mult cu mizeriile lor si sa se creeze o antipatie profunda intre suporterii otelari si figurantul respectiv. Adica la anumite perioade de timp li se ofera suporterilor cate o "mamaliga". Nu stiu ce va fi pe mai departe cu acest club, dar stiu sigur ca nimic bun atata timp cat astfel de figuranti, adamescu, pascu, cifoaia, rapisca il "patroneaza".

Tactica e veche de cand lumea. Ia ganditi-va...va mai aduceti aminte ce minciuni spunea si ciofoaia? Ca are un plan, ca vor sa construiasca si un stadion nou, sau sa-l modernizeze pe asta Otelul...mai tineti minte? Minciuni, minciuni, minciuni...aiureli. Iar cum si-au dat seama ca suporterii nu au inghitit galusca, repede au schimbat figurantul. Numai ca si acest figurant a inceput cu minciunile lui "ca are un plan pentru liga 2, ca..." dar nu a zis nimic adevarat, concret. Deci si acest figurant trage de timp, lungeste mitza de coada.
+2

Mylky

Login sau crează cont pentru a comenta              |