STIRI Liga I ”Mă gândeam să mă retrag la Oțelul, dar se pare că lucrurile nu vor sta așa”

Florin CernatFlorin CernatHaosul de la Oţelul, cu salarii neplătite, evacuarea de pe stadion, care se adaugă retrogradării echipei după 24 de ani, l-au determinat se pare pe căpitanul Florin Cernat să se răzgândească în privinţa retragerii de la echipa fanion a oraşului Galaţi. Fotbalistul de 35 de ani, care a fost golgeterul echipei noastre cu 6 reuşite şi a mai contribuit la alte 9 goluri cu pase decisive, a declarat că are mai multe oferte şi a afirmat că va mai evolua cel puţin un sezon până să-şi încheie cariera.  


Florin Cernat: “Sunt discuții cu mai multe cluburi. Nimic concret însă. Mă gândeam să mă retrag la Oțelul, dar se pare că lucrurile nu vor sta așa. Voiam să îmi închei cariera acolo unde am început-o. Nu mai pot juca 3-4 ani, însă un an mai pot sigur. Când n-o să mai pot, ridic mâna și mă retrag.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 ciuleandra_26 » 03-06-2015 22:22

daca nu vine vreo oferta prea tentanta (i meen ''tentanta''), te rugam ....ramai pentru promovare...ar fi ceva fantastic sa se intample, poate chiar un spectacol mai ceva ca-n 2011... sa ne vedem footbal-ul galatean salvat. Forzza Otelul!!!
+1

ciuleandra_26

Login sau crează cont pentru a comenta              |