STIRI Liga I Oţelul a avut cei mai mulţi debutanţi

Otelul nu s-a bazat pe experienta si s-a friptOtelul nu s-a bazat pe experienta si s-a friptEchipa noastră a retrogradat în Liga a II-a după 24 de ani, iar motivele pentru care s-a întâmplat acest lucru încep să iasă la suprafaţă doar dacă privim statisticile. Astfel, formaţia noastră a fost cam instabilă la nivel de lot, folosind cei mai mulţi jucători debutanţi în prima ligă, lipsa de experienţă spunându-şi cuvântul la final. Cu 20 de oameni la primul lor meci în primul eşalon din România, în condiţiile în care celelalte 17 echipe au folosit 169 de astfel de jucători, soarta clubului de la Dunăre nu putea fi alta...

Pe podium s-au mai aflat Ceahlăul Piatra Neamţ - 17 debutanţi şi Rapid – 16, echipe care de altfel au şi retrogradat, ca şi noi. Cei 20 de debutanţi au fost: Gabriel Abraham, Yves Makabu-Ma-Kalambay, Mahamadou Sissoko, George Andrei Miron, Robert Moglan, Athos Solomou, Cosmin Stoian, Jugurtha Hamroun, Stelian Cucu, Helder Tavares, Ruben Brigido, Robert Tătar, Jeanvion Yulu-Matondo, Dragoş Plopeanu, Alexandru Vlasie, Karol Karlik, Marcel Avdic, Serkan Ciftci, Benjamin Onwachi şi Sanaa Altama.
Oţelul a stat foarte prost şi la nivelul jucătorilor folosiţi, nu mai puţin de 42 de jucători (adică aproape 4 echipe!) evoluând pentru formaţia noastră în acest sezon. La acest capitol doar Rapid, ne-a depăşit!
Stabilitate nu am avut nici la nivelul băncii tehnice, acolo unde Florin Marin a reuşit abia pe final să închege ceva care a arătat a echipă, predecesorii săi, Hans Micahel Weiss şi Tibor Selymes, aducând dezastrul pentru Oţelul. Nici în biouri nu a fost linişte în acest sezon, tripleta de conducători Ciofoaia-Pascu-Rusu, fiind schimbată pe parcurs de Răpişcă-Burcă-Munteanu, dar echipa noastră tot nu s-a oprit din picaj.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Leviathan » 04-06-2015 21:10

s-a vazut in clasament

Leviathan

Login sau crează cont pentru a comenta              |