STIRI Liga I “Ne facem bagajele pentru a ne muta pe «Ancora» sau în altă localitate”

Otelul s-ar putea muta din orasOtelul s-ar putea muta din orasOţelul a fost evacuată de pe stadionul care-i poartă numele de către ArcelorMittal, proprietara bazei sportive, pentru neplata chiriei de 200.000 de euro pe an. Administratorul special Vlad Răpişcă a declarat că Oţelul se va muta la Baza Sportivă Zoltan David (ex-Ancora) sau, chiar mai rău, va pleca din Galaţi! Astfel, după ce că formaţia roş-alb-albastră are sediul la Bucureşti, s-ar putea ajunge ca echipa noastră să-şi joace meciurile considerate acasă prin vecini!


Vlad Rapişcă: „Am ajuns cu contractul la final, iar cei de la ArcelorMittal nu au mai vrut să-l prelungească. «Ancora» este baza noastră sportivă, dacă nu putem nici acolo o să vedem unde vom juca, că nu am fi singura echipă care poate juca în altă localitate. În acest moment, ne facem bagajele pentru a ne muta pe Stadionul «Ancora» sau într-o altă localitate. Nu știu dacă e vorba de o împăcare, sunt două societăți care vor să facă profit. Nu pot să spun că nu am fost ajutați până acum, dar contractul a expirat și trebuie să găsim o altă arenă de joc.”

Dumitru Dragomir: "Guvernul trebuie să dea o ordonanță de urgență ca toate taxele cluburilor să dispară. Nici dacă vinzi stupefiante nu poți acoperi banii de chirie pentru stadion."

Cristi Munteanu: „Din păcate, trăim un moment istoric, în sens negativ: Oţelul este gonită de pe stadionul ei! Stadionul se numeşte Oţelul, a fost construit pentru această echipă. Moral, ar fi ca stadionul să fie cedat pe o sumă modică echipei. E o lovitură de graţie pentru noi, când îi iei stadionul unei echipe o laşi fără identitate. Să le fie ruşine!”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Uzzy » 04-06-2015 17:45

Eu stau si ma intreb doar: de ce nu-ti faci tu mai intai bagajele, si sa te duci unde vei vedea cu ochii ftti m.m.tii de mangliu. Sa vii cand te-or chema suporterii....
+3

Uzzy

  •  
  •  

#2 Steel Dany » 04-06-2015 23:18

Azi e ziua lui Marius Stan...
+1

Steel Dany

  •  
  •  

#3 Uzzy » 05-06-2015 10:46

Citez pe Steel Dany:
Azi e ziua lui Marius Stan...

Sa.i stea coliva.n gat!!!
−1

Uzzy

Login sau crează cont pentru a comenta              |