STIRI Liga I “Când am văzut ce e în Liga I, mi-am dat seama că mai pot”

Florin CernatFlorin CernatCăpitanul Oţelului, Florin Cernat, a recunoscut recent că s-a întors acasă cu gândul că se va retrage după doar un an. Fotbalistul de 35 de ani s-a dovedit a fi însă într-o formă excelentă şi şi-a surclasat adversarii din Liga I. Cu 6 goluri şi 9 pase decisive, Cernat a fost cu siguranţă cel mai bun “oţelar”, dar eforturile sale au fost în zadar, deoarece Oţelul tot a retrogradat, în principal din cauza turului absolut dezastruos de campionat. Haosul de la club l-a îndepărtat însă şi pe căpitan care a declarat că va decide împreună cu familia sa unde va pleca în viitor.  


Florin Cernat: "Deocamdată nu ştiu, vine vacanţa şi mă duc acasă alături de familie. V-am zis, următorul transfer, următorul contract îl voi decide împreună cu familia pentru că am tot fost plecat, am stat departe de ei şi aş vrea la următorul să mergem împreună. Când am revenit la Oţelul, am zis să mai joc maximum un an. Când am văzut însă ce e în Liga I, mi-am dat seama că mai pot.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 myhaymyhaygl » 05-06-2015 10:43

Dunărea aparţine primăriei? Dacă da, poate face măcar atât Stan..să ne lase să stăm acolo

myhaymyhaygl

  •  
  •  

#2 Dregan » 05-06-2015 10:51

Citez pe myhaymyhaygl:
Dunărea aparţine primăriei? Dacă da, poate face măcar atât Stan..să ne lase să stăm acolo

Da, stadionul Dunarea apartine Primariei. Ma indoiesc insa ca Otelul va fi lasata sa joace acolo atat timp cat patron e Adamescu... Motivele se stiu

Dregan

  •  
  •  

#3 Krebss1964 » 05-06-2015 12:56

Ma gandesc si eu la un scenariu "Rasu'-plansu' " : cand l-au auzit pe Marius Stan ca " in 2015, noul stadion va fi gata" , oficialii combinatului nici nu s-au mai gandit sa renegocieze chirii, contracte , ca sa nu se mai complice. Concluzia lor neoficiala? "Mergeti pe noul stadion. :D "

Krebss1964

Login sau crează cont pentru a comenta              |