STIRI Liga I “Acest stadion a fost făcut pentru această echipă”

Stadionul Otelul a ramas fara echipaStadionul Otelul a ramas fara echipaOţelul a fost evacuat de 3 zile de pe stadionul care-i poartă numele, de către proprietarul bazei – AcelorMittal Galaţi, dar ecourile acestei lovituri pentru clubul roş-alb-albastru nu se sting aşa uşor. Team-managerul Cristi Munteanu se întreabă ce vor face cei din Combinat cu arena din Ţiglina III. Oficialul echipei de la malul Dunării le-a arătat obrazul reprezentanţilor ArcelorMittal afirmând că Oţelul reprezintă Combinatul în continuare prin numele pe care-l poartă. El i-a rugat pe reprezentanţii colosului siderurgic să se gândească la comunitatea locală şi la angajaţii lor, cei care sunt în marea lor majoritate fani ai Oţelului.


Cristi Munteanu: "Sunt curios şi eu cum va explica conducerea Combinatului gălăţenilor gestul tranşant, dur şi fără milă de a ne goni de pe stadion. Ce vor face ei cu stadionul ăsta, că asta nu înţeleg eu? O să vină să joace ei miuţe pe aici? Acest stadion a fost făcut pentru această echipă. De asta se numeşte stadionul Oţelul Galaţi şi echipa Oţelul Galaţi. Domnilor din Combinat, veniţi şi voi lângă această echipă care vă reprezintă. Faceţi ceva pentru oraşul ăsta... pentru că oamenii din oraşul ăsta muncesc la voi în Combinat. Şi vă fac vouă profit. Să vă fie ruşine că aţi ajuns în asemenea hal să vă bucuraţi, un mastodont care produce sute de milioane de euro şi de miliarde, să vă bucuraţi la câteva zeci de mii de euro de la o echipă care nu mai are nimic.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Uzzy » 05-06-2015 13:06

Prietenas, tata, de ce esti roman si inca mai mergi pe principiul, daca trenul tot merge inainte, ma sui si eu in el fara bilet, ca si asa tot se pune in miscare.

Spune-ti mersi ca v-au lasat sa jucati toate meciurile fara scandal, macar pana la incheierea campionatului, chiar daca erau datorii. Contractul se stia dinainte, cat si cum este de platit, ce tot te mai milogesti atat? Zi-i patronului tau, Adamescu, sa scoata banii de la saltea si sa plateasca datoriile daca mai e interesat de echipa! Daca nu, sa plecati naibii cu totii si sa lasati aceasta echipa LIBERA!!!
+6

Uzzy

  •  
  •  

#2 SCOG_Valentin » 05-06-2015 13:49

Imi amintesc un articol de acum cativa ani, nu multi, in care directorul de atunci sau poate chiar actualul, un francez parca, ne explica motivul pentru care Arcelor Mital va renunta la a mai sustine finaciar echipa argumentand ca scopul lor in combinat e sa faca otel si atat. Acum se pare ca vor sa faca bani si din chirii. E adevarat ca stadionul Otelul a fost construit din voluntariat si trebuie redat cumva comunitatii insa Otelul in acte apartine de Bucuresti, dar chiar si asa ar fi fost mai potrivit un contract modic sau chiar unul prin care actualul patronaj al echipei sa isi ia angajamentul de a plati intr-u totul utilitatile dar si intretinerea bazei sportive, mi-e greu sa cred ca pe viitor indienii vor mentine stadionul in conditii decente. Sau poate exista alte interese prin care "Bucurestiul" sa fie fortat pentru a 'n oara sa vanda echipa.
+3

SCOG_Valentin

  •  
  •  

#3 DanielT » 05-06-2015 15:43

Ar fi interesant sa auzim si un comunicat din partea celor de la combinat. Unele surse spun ca cei de la combinat au fost mereu dispusi sa lase Otelul gratuit acolo dar cu conditia ca cei din club sa vina cu garantii ca pot plati macar utilitatile. Actionariatul Otelului nu a mai platit la stadion in ultimul an chiriile dar nu au facut un minim efort sa plateasca nici macar o utilitate. Sa mai spunem ca se aude ca nimeni de la club nu s-a dus la combinat sa negocieze o pasuire. E clar ca lucrurile nu mai pot continua asa atat timp cat echipa e a nimanui. Nu il inteleg pe Munteanu de ce iese in presa cu astfel de declaratii atat timp cat singurii vinovati de situatia actuala sunt cei care stapanesc clubul. Chiar nu exista o posibilitate ca echipa sa revina celor care tin cu adevarat la ea?
+4

DanielT

  •  
  •  

#4 schillaci » 05-06-2015 22:35

Doamne cât de penibil...am văzut si imagini cu Munteanu la Tv deplângând intrun mod patetic situația in care a ajuns clubul Oțelul. Câtă fățărnicie ! El știe ca adevărații vinovați sunt șefii lui si primarul Pinocchio, dar tot încearcă sa vândă in stânga si-n dreapta gogoși expirate. Ne-am saturat de voi, PLECATI, LASATI-NE !

P.S. : Cred ca sunt in asentimentul majorității suporterilor când spun ca Munteanu își mai poate salva statutul de legenda a clubului si de favorit al suflării otelare doar daca iese in față și ne spune tot adevărul !
+3

schillaci

Login sau crează cont pentru a comenta              |