STIRI Liga I COMUNICAT: Oţelul ar vrea 20 de echipe în Liga I

FC Otelul GalatiFC Otelul GalatiClubul de fotbal Oţelul a emis astăzi un comunicat de presă prin care cere un sistem cu 20 de echipe în prima ligă. Aceasta ar fi singura modalitate prin care echipa noastră ar mai putea rămâne în Liga I după ce a retrogradat de pe locul 17. Cei din conducerea clubului au reacţionat astfel după ce firma care deţine drepturile de televizare a propus reducerea sumelor pentru drepturile TV.

Vă reamintim că Liga Profesionistă de Fotbal a adoptat sistemul cu 14 echipe, retrogradând 6 formaţii în sezonul trecut, tocmai la cererea celor de ISB MEDIA HOLDING LTD, care deţin prin contract drepturile TV pentru Liga I. Reprezentanţii Oţelului sunt de părere că dacă scad sumele promise atunci contractul devine nul şi ar trebui ca toate echipele retrogradate, plus cele promovate, să facă parte din Liga I la anul.

Comunicat FC Oţelul Galaţi: „Clubul Oţelul Galaţi se arată contrariat de propunerea venită dinspre ISB MEDIA HOLDING LTD şi LIGA PROFESIONISTĂ DE FOTBAL de reducere a sumelor din drepturile de televiziune alocate cluburilor din Liga I. Evident că nu putem fi de acord cu o astfel de propunere care este cel puţin “şmecherească”. În momentul în care reprezentanţii cluburilor au votat schimbarea sistemului competiţional, precum şi reducerea numărului de echipe din Liga I, au făcut-o având convingerea că sumele primite vor creşte, aşa cum era stabilit. În cazul în care aceste sume urmează a fi reduse este logic că votul reprezentanţilor cluburilor devine nul, iar sistemul competiţional trebuie modificat ca atare. Dacă echipele participante în Liga I ar fi fost inştiintate la inceputul returului de aceste tentative de modificări din mers, probabil că toate competitoarele ar fi avut o altfel de motivaţie.
Ca atare, după analiza documentelor primite, clubul Oţelul Galaţi propune ca începând din sezonul care urmează Liga I să fie formată din 20 de echipe.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 05-06-2015 19:08

Mai bine in liga 2 mai curati si pornind de la 0 facand o echipa cu galateni si tineri promitatori decat in circul ligii 1..
O sa ramana tot 14 echipe in liga 1,nu cred ca se mai face nimic din pacate.. ;-)

Aruon

  •  
  •  

#2 Myhay20 » 05-06-2015 22:08

Ce penibili sunteti! Aruncati vina in alta parte, nu prezentati nici un plan desi timpul trece si iar veti face totul pe ultima suta! Intotdeauna altii sunt vinovati si nu voi! Acum vreti 20 de echipe ca sa aratati lumii ce "eforturi" faceti pentru echipa! Si eu vreau 40 de echipe...
Va rog aduceti echipa in Galati si plecati...
+1

Myhay20

  •  
  •  

#3 schillaci » 05-06-2015 22:38

Si când credeam ca mai jalnici de cât va stiu deja, nu puteți fi....apare comunicatul asta.

schillaci

  •  
  •  

#4 romeo » 06-06-2015 06:04

Eu v-am mai spus de gradul inalt de penibilitate al celor care din nefericire conduc Otelul
Din nou rade o tara de noi, din cauza acestor nimeni.
Ce nesansa pe echipa noastra!!?
Sa fie gestionata de niste repetenti!

romeo

Login sau crează cont pentru a comenta              |