STIRI Liga I Oţelul, ultima în clasamentul fairplay

Otelarii au vazut prea des aceasta culoare in fata ochilorOtelarii au vazut prea des aceasta culoare in fata ochilorOțelul a terminat cele 34 de meciuri din Liga I, pe locul 17 al clasamentului, dar în clasamentul fairplay a fost ultima. Deși agresivitatea din teren a fost una în limitele normalului, jucătorii Oțelului au fost aspru pedepsiți de arbitri, de cele mai multe ori pe nedrept, astfel că "oțelarii" au primit un număr record de cartonașe: 81 galbene și 14 roșii!


În partida Oțelul - Concordia Chiajna (1-2), din etapa a doua, gălățenii au avut cei mai mulți eliminați, 3 jucători primind cartonașe roșii: Abraham, Karlik și Cojoc. Cel mai penalizat jucător oțelar a fost Lucian Murgoci, acesta încasând 10 cartonașe galbene și unul roșu.
Un alt capitol la care arbitrii au avut un rol decisiv a fost cel al loviturilor de pedeapsă, arbitrii dictând doar 3 penalty-uri pentru Oțelul, astfel că echipa noastră a ocupat ultimul loc în acest clasament, unul în care Viitorul Constanţa, de exemplu, a beneficiat de 12 penalty-uri pe parcursul acestui sezon!

Login sau crează cont pentru a comenta              |