STIRI Liga I FLORIN CERNAT – Jucătorul lunii mai

Florin CernatFlorin CernatCăpitanul Oţelului a câştigat titlul de "Fotbalistul lunii" pentru luna mai a campionatului din partea celor de la Digi Sport! Decarul gălăţean i-a depăşit pe golgeterul campionatului Gregory Tade (CFR Cluj), Nicuşor Stanciu (FCSB), Denis Alibec (Astra Giurgiu) sau Mihai Roman (Pandurii Tg. Jiu).


Luna mai, chiar dacă a însemnat retrogradarea oficială a Oţelului, a fost un adevărat tur de forţă pentru echipa noastră care a obţinut 3 victorii, un egal şi a suferit o sigură înfrângere în cele 5 etape jucate în luna a 5-a a anului. În aceste jocuri formaţia noastră a înscris 10 goluri, având o medie de 2 goluri/meci la care Florin Cernat a contribuit din plin cu 4 reuşite şi 4 pase decisive! Mai mult, faza golului victoriei de senzaţie la meciul cu ASA Tg. Mureş a pornit tot din gheata acestui jucător genial, care l-a făcut scăpat pe Ruben Brigido şi victimă sigură pe portarul Stăncioiu.   
Contractul lui Florin Cernat cu Oţelul s-a încheiat, iar fotbalistul nu duce lipsă de oferte, dar acesta nu pare dispus să rămână în România, după ce a văzut situaţia disperată a echipelor din Liga I.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 07-06-2015 10:11

Cine o sa il aibe pe Cernat o sa castige mult ...Cernat stie sa faca diferenta,sa dea culoare jocului de fotbal.Merita sa fie jucatorul anului nu numai a lunii :lol:

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |