STIRI Liga I “Treziți-vă măcar în al 13-lea ceas și faceți ceea ce trebuie făcut!”

Valentin Stefan (stanga)Valentin Stefan (stanga)Vali Ştefan, căpitanul de legendă al Oţelului din anii ’90, a scris un mesaj pe pagina de Facebook a Dunării Bătrâne, fiind de părere că noua echipă ar trebui să fie formată pe un schelet de jucători gălăţeni.

Formaţia roş-alb-albastră a încheiat campionatul cu următorii fotbalişti autohtoni în lot: Gabriel Abraham, George Miron, Lucian Murgoci, Robert Moglan, Cosmin Stoian, Florin Cernat, Stelian Cucu, Ciprian Milea şi Alexandru Tudorie, în timp ce Laurenţiu Iorga sau Dan Popescu au crescut aici, fiind ca şi adoptaţi de oraşul nostru.  
De asemenea, Vali Ştefan este de părere că fostele glorii ale clubului trebuie să se întoarcă la Oţelul pentru ca echipa să aibă un viitor strălucit. El a transmis şi un mesaj actualei conduceri, să se trezească chiar şi în ultima clipă!

Valentin Ştefan: “Noul Oțelul trebuie făcut, cu tot riscul, pe schelet sau nucleu GĂLĂȚEAN!!! Există oameni foarte competenți în orașul nostru pentru a face performanță!!! Și aici mă refer la întreaga structură. E rușine mare să stea acasă sau exilați în toată țara și lumea, foști fotbaliști gălăţeni, foste glorii, «legende» cum i-ați denumit voi, care au mare potențial și care ar putea ajuta mult mai mult această superbă echipă a noastră!!! Treziți-vă măcar în al 13-lea ceas și faceți ceea ce trebuie făcut!!! Oțelul Galați are un viitor strălucitor în față, dar este în mână dumnevoastră!!! Dacă îl lăsați pe mâna altora, atunci vă meritați soarta!!!”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 romeo » 08-06-2015 14:45

gsp.ro/.../...
O veste buna..sper sa se materializeze!
−1

romeo

  •  
  •  

#2 Krebss1964 » 08-06-2015 17:14

Nu stiu cine ar fi atat de "mana larga" sa preia o echipa retrogradata, fara stadion, cu un lot subtire si asa mai departe si sa caute performanta cu ea prin invetitiile pe care le face ulterior.

Krebss1964

  •  
  •  

#3 Steel Dany » 08-06-2015 19:22

Citez pe romeo:
gsp.ro/.../...
O veste buna..sper sa se materializeze!

si daca pleaca, cine credeti ca se va ocupa cat de cat de echipa? Ciofoaia si Pascu?
+1

Steel Dany

Login sau crează cont pentru a comenta              |