STIRI Juniori Juniori B: Oţelul a pierdut finala Cupei Federaţiei

Juniorii B au pierdut la scor finalaJuniorii B au pierdut la scor finalaEchipa de Juniori B a Oţelului a fost învinsă clar, scor 0-4, în finala contra celor de la Unirea 1924 Alba Iulia.

În turneul semifinal, care s-a disputat chiar la Galaţi, Oţelul a învins cu 3-2 pe Atletic Bradu, 2-1 pe Liceul Tehnologic „Victor Frunză” Râmnicu Sărat şi a suferit o înfrângere, 2-5 cu Ceahlăul Piatra Neamţ.
Juniorii B antrenaţi de fostul jucător de legendă al echipei noastre, Sorin Haraga, trebuie felicitaţi totuşi pentru calificarea în finala Cupei Federaţiei, competiție la startul căreia s-au aflat echipele care au terminat sezonul pe locurile 3-6 în seriile lor. Este totuşi un mic semn că Centrul de Copii şi Juniori al Oţelului produce în continuare talente, chiar dacă situaţia clubului-mamă a devenit dezastruoasă în ultima vreme.
Iată şi lotul echipei gălăţene: Vădeanu, Nedelcu - Oprea, Strelţov, Bulgaru, Iordache, Manău, Iancu, Stancu, Chiriac, Istrate, Sefer, Perju, Blănaru, Lepădatu, Anghele, Cristof, Petică, Bordieanu, Tăbuş, Grigoraş, Lungu, Grozav, Badros, Apostolache.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Tudor » 10-06-2015 22:00

Offtopic: Cica Cernat a semnat cu Viitorul :o
gsp.ro/.../...

Tudor

  •  
  •  

#2 vitzamina » 10-06-2015 22:33

Ce ??? :o
Mult succes Cernat, as fi dorit sa joci afara. Nu pot sa inteleg...

vitzamina

Login sau crează cont pentru a comenta              |