STIRI Liga I “În actualele condiții este foarte greu ca Oțelul să înceapă campionatul”

Dan Popescu, de vorba cu suporteriiDan Popescu, de vorba cu suporteriiDan Popescu, fundașul stânga al Oțelului, a declarat la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, că a fost surprins de evacuarea echipei de pe stadionul din Ţiglina III și că va fi foarte greu ca formaţia să își reia activitatea chiar și din liga secundă.

”În actualele condiții este foarte foarte greu să înceapă campionatul chiar și în Liga a II-a. Sunt foarte multe datorii, au plecat de pe stadion dați afară. Sincer am fost foarte surprins când am citit că vom fi dați afară din stadion. Noi nu știam de această datorie către Combinat. Sunt datorii către toată lumea. Situația este foarte grea, nu știu ce investitori ar putea da banii, oamenii au zis că încearcă, că sunt discuții, dar nimic concret.”    

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Leviathan » 11-06-2015 14:26

Tre' sa fii inchis tare la minte sa crezi ca poate incepe otelul campionatul intr-o liga, deasemeni sa crezi in minuni, gen cad bani din cer etc. Clubul este ca si desfiintat, mai trebuie doar sa declare conducerea. Dureros dar adevarat

Leviathan

Login sau crează cont pentru a comenta              |