STIRI Liga I “Regret căderea neverosimilă a acestei echipe de tradiţie”

Lucian IonescuLucian IonescuLucian Ionescu a demisionat din poziţia de director de imagine al Oţelului şi s-a dus la FC Voluntari, considerând că postul său a devenit oarecum inutil la o formaţie de eşalon secund. Oficialul a ţinut să mulţumească suporterilor gălăţeni pentru colaborare şi a declarat că regretă căderea incredibilă pe care a avut-o o formaţie de tradiţie precum a noastră în ultima vreme.

El îşi reproşează că nu a putut face nimic pentru a opri decăderea clubului, dar speră ca Oţelul să revină într-o zi acolo unde îi este locul.
Lucian Ionescu: “Ţin să mulţumesc clubului Oţelul Galaţi, precum şi suporterilor gălăţeni, pentru cele câteva luni în care am colaborat împreună. Regret căderea neverosimilă a acestei echipe de tradiţie şi faptul că nu am reuşit să opresc/oprim acest tăvălug şi retrogradare sportivă. Sper din tot sufletul că Oţelul şi oraşul Galaţi îşi vor menţine tradiţia în fotbalul românesc. Începând de luna aceasta îmi voi desfăşura activitatea profesională la nou promovata FC Voluntari.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |