STIRI Liga I Tavares este dorit de Gil Vicente

Helder TavaresHelder TavaresMarcatorul ultimului gol al Oţelului în Liga I, Helder Tavares, se va întoarce cel mai probabil în Portugalia natală, fiind dorit se pare de către Gil Vicente FC echipă care a retrogradat din primul eşalon lusitan de pe penultimul loc. Portughezul venit la Galaţi în septembrie 2014 a afirmat recent că va pleca sigur de la Oţelul, deoarece i-a expirat contractul. De altfel, toţi străinii au avut clauze în contract că devin liberi în caz de retrogradare.
Hélder Luís Lopes Vieira Tavares (25 de ani) a mai jucat pentru Moscavide, Atlético Tojal, Clube Desportivo Portosantense, Pinhalnovense și Beira-Mar. Mijlocaşul  a evoluat în 28 de meciuri în toate competiţiile pentru Oţelul, reuşind un gol, cel de 2-1 în meciul de la Tg. Mureş.

Helder Tavares: “E foarte greu să joci fără bani, dar Oţelul le-a demonstrat tuturor în meciul de la Târgu Mureş că are calitate, că posedă jucători de calitate, dar din păcate am retrogradat. Noi am jucat doar pentru noi, pentru familiile noastre şi pentru fantasticii suporteri ai acestei echipe. Am arătat că suntem profesionişti până la capăt. Noi ne-am făcut doar datoria şi atât. Până la capăt! Realizez că e groaznic să pierzi campionatul chiar în ultima etapă, când joci acasă, dar ăsta e fotbalul şi aşa se întâmplă când eşti profesionist. Aşa cum am zis, am jucat numai pentru noi. Nu am avut vreo primă de la Steaua. Când Ovidiu Burcă m-a adus la Galaţi, mi-am dat seama că e o bună oportunitate să arăt ce pot în fotbal. Burcă m-a adus la Oţelul şi vreau să-i mulţumesc că mi-a dat şansa de a juca aici. Din România m-au impresionat Cernat, Teixeira, Sânmărtean şi Varela. Contractul meu s-a terminat, nu mai stau în România. Mă voi duce într-o vacanţă şi voi aştepta o ofertă de la o echipă unde îmi voi continua cariera. Am avut un colectiv şi nişte colegi cu caracter până la capăt. Galaţiul este un oraş cu restaurante frumoase, oameni buni şi locuri cu cafea foarte bună.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |