STIRI Liga I “Sper să atragem şi autorităţile locale de partea noastră”

Ovidiu Burca (FOTO Marian Brailescu)Ovidiu Burca (FOTO Marian Brailescu)La emisiunea Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, managerul sportiv al Oţelului, Ovidiu Burcă, a vorbit despre situaţia clubului la acest moment. El a cerut ajutorul acţionariatului, dar chiar şi pe cel al autorităţilor locale din Galaţi, pentru ca Oţelul să aibă o şansă în Liga a II-a!

Ovidiu Burcă: “Oţelul este într-o reorganizare totală. Foarte mulţi jucători au devenit liberi de contract şi vor pleca. Au rămas câţiva alături de care vom continua, vom încerca să luăm şi alţii. Încercăm să facem rost de buget, noi vrem să promovăm din primul an, dar e foarte important să avem din ce să ne susţinem financiar. La sfârşitul lunii va fi o întâlnire cu acţionariatul unde se va decide ce se va întâmpla din punct de vedere financiar. E nevoie de ajutorul acţionariatului, pentru că nu mai vin bani din drepturi TV. Încercăm să vindem şi jucători. Sper să atragem şi autorităţile locale de partea noastră. Ştiu că pare o luptă imposibilă, dar e pentru binele echipei, ar trebui să ne ajute să putem continua. Avem discuţii cu mai multe cluburi pentru mai multi jucători. Avem nişte tineri jucători care sunt căutaţi, doi dintre ei sunt la lotul de tineret. Ei sunt principalii vizaţi.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Damian » 13-06-2015 16:13

Citat:
“Sper să atragem şi autorităţile locale de partea noastră”Oviduleţule de ce vorbesti prostii...de ce mananci bors aiurea inainte sa gandesti? De ce sa plateasca galatenii pentru un club al carui asa-zis patron, acel scarţarul naibii a mutat sediul clubului la Bucuresti ca sa-l poata "manari" mai bine. De ce sa platim noi autorităţile locale din banii galatenilor atata timp cat ati mutat sediul clubului la Bucuresti?

De ce nu incerci tu mai bine sa-l convingi pe burtosul adamescu sa dea clubul inapoi galatenilor? :-x
+1

Damian

  •  
  •  

#2 mateuts37 » 13-06-2015 21:54

Pai la Bucuresti trebuiau sa plateasca chirie la stadion, lumina de la nocturna etc...aici la Galati au avut stadionul moca....au futut 20 d emilioane de euro si acum cersesc mila....ce nu inteleg eu e ca sunt atatia din club care stiu smenul vanzarii clubului si al aranjamentelor de atunci, ulterior nerespectate - bors-stan-adamesu si tac malc despre privatzare...un fel de complici...

mateuts37

Login sau crează cont pentru a comenta              |