STIRI Liga I “Fuziunea Metalosport-Oţelul ar fi ultima variantă”

Dorin Butunoiu si Vlad RapiscaDorin Butunoiu si Vlad RapiscaLa emisiunea Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, preşedintele celor de la Metalosport Galaţi, Dorin Butunoiu, a recunoscut că a avut discuţii cu administratorul special al Oţelului, Vlad Răpişcă, legat de o fuziune între cele două echipe, în caz că nu se găseşte o soluţie de salvare pentru formaţia fanion a Galaţiului. Cu toate acestea, oficialul de la Metalosport a explicat că aceasta ar fi văzută ca o ultimă soluţie de salvare a fotbalului gălăţean, în caz că nu se mai poate face absolut nimic în acest sens.


Dorin Butunoiu: “Am purtat discuţii în acest sens, dar aceasta ar fi ultima variantă, în caz că nu se mai poate face nimic. Eu sincer îmi doresc să continui pe linia mea, la clubul Metalosport, iar cu siguranţă că suporterii din Galaţi şi-ar dori ca Oţelul să continue în formula care este acum, cu siglă, cu palmares, cu suporteri, cu jucători. Sunt convins de treaba asta! Noi am spus că, dacă nu se găseşte altă soluţie, financiară, sportivă, la nivel de autorităţi locale sau la patronatul de la Bucureşti, noi suntem dispuşi pentru o colaborare şi la o fuziune între cele două cluburi. Şi asta pentru ca iubitorii fotbalului gălăţean să aibă totuşi bucuria după o săptămână de muncă să poată să meargă să vadă un meci de fotbal în weekend. N-am ajuns atât de departe să discutăm de palmares, important era doar ca la începutul campionatului echipele să fie pregătite să poată juca. Altfel va muri fotbalul din Galaţi! Va fi o perioadă neagră în istoria fotbalului gălăţean dacă nu vom mai avea nicio echipă la nivelul primelor 3 ligi. Eu n-am nevoie de niciun palmares, important era doar să salvăm fotbalul gălăţean.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Damian » 13-06-2015 16:36

Nu intelegeti ca prin asta astia de la tng, tot ce tine de burtosul adamescu incearca sa-s stearga urmele de pe la Otelul?

Cine stie ce porcarii au mai facut pe la Otelul. De ce nu cedeaza astia clubul Otelul, cu tot ce inseamna el (palmares/cupe/stema,etc), orasului Galati, galatenilor? Ce Dumnezeu mai are de castigat burtosul asta adamescu de pe urma clubului?

Damian

  •  
  •  

#2 GOGU » 14-06-2015 10:31

C :-x red ca s-a spus totul ,din pacate Otelul va inceta sa mai existe[asta sa si vrut] ECHIPA FANION se va numi METALOSPRT ,MAMA echipei OTELUL

GOGU

Login sau crează cont pentru a comenta              |