STIRI Liga I Mişelăricu la Viitorul Constanţa

Constantin MiselaricuConstantin MiselaricuFormaţia lui Gheorghe Hagi nu s-a mulţumit doar cu unul din căpitanii Oţelului, ci l-a luat şi pe liderul vestiarului din prima parte a sezonului, Constantin Mişelăricu. Acesta a plecat deja în cantonament cu echipa constănţeană, el fiind fără angajament după ce şi-a reziliat contractul cu Oţelul cu puţin timp înainte de terminarea campionatului. Tot la echipa dobrogeană va juca şi fostul campion cu Oţelul, Ioan Filip, dar şi cel mai bun jucător din sezonul trecut, Florin Cernat.


Deşi a fost transferat de Oţelul încă din 2011, Mişelăricu a debutat în echipa noastră abia în 2013, la un meci cu Concordia Chiajna, când a fost titular şi intergralist înlocuindu-l cu succes pe suspendatul Sergiu Costin. Constantin Mişelăricu provine dintr-o familie de aromâni din Tulcea şi era considerat în oraşul din judeţul vecin o mare speranţă şi un jucător ce se poate integra la orice echipă din prima ligă a României. Fundaşul central a sosit la Galaţi în ianuarie 2011, de la Delta Tulcea, dar nu a reuşit să se impună la echipa antrenată de Dorinel Munteanu, nefiind introdus nici măcar un minut în Liga I, în anul în are echipa noastră a luat campionatul. În schimb a fost folosit mai des la “satelit” în Liga a III-a. Cu toate acestea a prins medalia de campion. Imediat s-a pus problema împrumutului, mai multe formaţii de Liga II-a luptându-se pentru a-l înregimenta. Mişelăricu a ales Săgeata Năvodari şi a devenit titular de drept în centrul apărării dobrogenilor strângând 25 de meciuri într-un sezon. Şi-a continuat forma bună acasă, fiind împrumutat apoi la Delta Tulcea, unde a fost om de bază cu 20 de meciuri în care a fost integralist şi s-a bătut la promovare, fără succes însă. A venit însă şi momentul lui la Oţelul, antrenorii germani Lienen şi Weiss bazându-se mult pe el. În vara trecută a devenit căpitanul echipei, strângând 37 de meciuri în tricoul roş-alb-albastru în toate competiţiile, marcând şi un gol.

Comentarii   
 •  
 •  

#1 vitzamina » 15-06-2015 18:41

Cum naiba ăla poate și ai noștri nu ?
O echipă fără suporteri și cu cel mai prost antrenor (ai n-ai mingea, tragi la poartă) își permite să țină o echipă în A și să transfere cel mai dorit jucător, iar fosta campioană Oțelul Galați, în primii 5 din campionat ca prezența spectatorilor, cu patron multimilionar, cu o istorie de peste 50 de ani în spate, retrogradează fără drept de apel și se află cu un pas în groapă ? Să-mi explice și mie cineva dacă poate !
+1

vitzamina

 •  
 •  

#2 Leviathan » 15-06-2015 18:48

un prost cu bani si relatii, simplu, nu-ti trebuie altceva
+1

Leviathan

 •  
 •  

#3 granata » 15-06-2015 20:15

Viitorul trebuia sa retrogradeze in primele 2 sezoane in Liga1 si pa pa drepturi tv echivalent faliment...orice alt investitor care nu sar fi chemat Hagi ar fi fost retrogradat si astfel fara drepturile tv se alegea praful de orice posibil proiect....In tara datorita "mafiei albaneze"(Frati,veri Becali fini Hagi,Poescu) sa urmarit falimentarea marilor centre de juniori din tara vezi:Pitesti,Arad,Or adea,Sibiu,Bacau,Con stanta si mai nou Galati pt a acapara( cu japca,gratis) toti tineri promitatori la Viitorul si apoi binenteles la Steaua..asa se incaseaza bani din transferuri si apoi toti cu laude catre marele Reje!

granata

 •  
 •  

#4 Tudor » 15-06-2015 22:01

Citez pe Leviathan:
un prost cu bani si relatii, simplu, nu-ti trebuie altceva

Si prostul nostru are bani si relatii. Trebuia sa mai aiba vointa, nu interese obscure! Chiar daca nu avea DNA-ul la fund, tot nu misca un deget...

Tudor

 •  
 •  

#5 Leviathan » 16-06-2015 05:48

Hmmz, al nostru nu este prost, este mafiot, de asta suntem unde suntem

Leviathan

 •  
 •  

#6 Tudor » 16-06-2015 08:43

Citez pe Leviathan:
Hmmz, al nostru nu este prost, este mafiot, de asta suntem unde suntem

La ce ne-a facut, e un prost cu acte in regula...

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |