STIRI Liga I “Sunt sceptic în privința întâlnirii Răpișcă-Adamescu”

Viorel TanaseViorel TanasePrezent în studioul Divizia Locală, de la Digi24 Galați, legendarul jucător roș-alb-albastră, Viorel Tănase, s-a declarat sceptic în ceea ce privește întâlnirea dintre cei care conduc destinele Oțelului, Vlad Răpișcă-Dan Adamescu:


”Ca orice suporter gălățean aștept data de 22 iunie, când o să fie întâlnirea (n.r. Răpișcă-Adamescu). Sunt sceptic, în această perioadă actualul acționar nu a investit nimic, poate a investit, dar nu știm noi.”   

Altfel, dacă întâlnirea dintre cele două părți nu va avea rezultatul scontat, Viorel Tănase a oferit soluția:
”Una din variante ar fi ca echipa să devină a orașului. Dacă după întâlnire răspunsul este negativ, Adamescu să dea echipa pe zero Galațiului, Primăriei.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 pepeman » 18-06-2015 12:02

Vorbeşti prostii, Tase dragă. Cum crezi tu că adamescu nu dă, acolo, 500.000 să ţină clubul în viaţă, dar ar fi dispus să achite milioanele de euro datorie la ANAF şi-apoi să doneze Oţelul Primăriei?

pepeman

  •  
  •  

#2 Aruon » 18-06-2015 15:07

O da pe mana lui Marius Stan,poate mai ia un campionat si iar ia banii din club,iar devine primar si tot asa:)) :D Adamescu sa bage cei 800 000 de euro si sa vedem Otelul jucand si toata lumea e multumita..

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |