STIRI Liga I “Cel puțin un sfert din datorii erau către firmele lui Adamescu”

Andrei Rusu (in dreapta imaginii)Andrei Rusu (in dreapta imaginii)Pe Andrei Rusu l-am contactat în urmă cu ceva timp, când mai erau câteva etape până la finalul campionatului. L-am întrebat atunci ce părere are despre situația în care a ajuns Oțelul și i-am propus o discuție despre perioada în care a activat în cadrul clubului nostru. Am încercat să aflu și de la el, ca și de la mulți alții, cine e vinovat pentru distrugerea echipei și care crede că este viitorul echipei noastre. Mi-a promis că vorbim doar după încheierea campionatului pentru că nu-și dorește să facă rău jucătorilor și nu vrea să creadă cineva că are anumite interese. Chiar dacă în prezent este foarte departe de Galați (își desfășoară activitatea în America, unde se ocupă tot de fotbal pentru un club din Indiana), și-a respectat promisiunea și a răspuns cu multă amabilitate. Iată a doua parte a unui interviu în exclusivitate pentru Dunărea Bătrână:


Reporter: Povesteşte-ne puțin despre Alpine Management și ceea ce ați dorit să faceți la Oțelul.
Andrei Rusu: Alpine Management era la vremea aceea acționar la una dintre cele mai puternice echipe din Australia, Melbourne Victory. Florin Burhală a avut o idee managerială foarte bună pentru a putea prelua Oțelul, însă din păcate au fost prea multe datorii care ne-au împiedicat să punem planul în acțiune. Cel puțin un sfert din aceste datorii erau către firmele lui Adamescu, cam tot pe atât erau datoriile către jucători, apoi datorii către stat și terți. Dacă puteam reduce datoriile către firmele lui Adamescu și achitam ceva din datoriile către jucători, combinat cu vânzarea unor jucători, pentru care au și existat oferte reale, eu sunt sigur că se putea face ceva. Problema a fost că se pare că nu s-a vrut niciodată o astfel de tranzacție, fiindcă în timp au mai apărut acte cu alte datorii despre care nu s-a vorbit deloc, contracte cu fel de fel de firme etc. Mai apoi s-a și cerut o sumă mare pentru a vinde clubul (îți dai seama, de fapt ceri o sumă de bani să dai niște datorii mai departe). Așa că Florin Burhală nu a avut de ales.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Leviathan » 20-06-2015 11:11

Normal, la ce contracte fabuloase a facut nenorocitul ala, deci cine este de vina ca nu sunt bani? Adamescu a golit conturile, a luat toti banii din bilete, transferuri si a bagat si clubul in datorii. Oricum nu este nimic nou..

Leviathan

Login sau crează cont pentru a comenta              |