STIRI Liga I Florin Marin îl laudă pe Tudorie

Florin Marin s-a atasat de jucatorii din sezonul trecutFlorin Marin s-a atasat de jucatorii din sezonul trecutAntrenorul Oţelului i-a făcut un portret-robot tânărului atacant Alexandru Tudorie, care este foarte aproape de un transfer la FCSB. Tehnicianul l-a lăudat pe vârful de careu care, în opinia sa, a progresat foarte mult în ultima perioadă.


Potrivit presei centrale, clubul nostru ar urma să primească 200.000 de euro, plus procente dintr-un viitor transfer al vârfului de 19 ani! Pentru a rezista în liga secundă, Oţelul se vede nevoită să-şi vândă tinerele talente, pentru a avea un buget cu care să atace promovarea. În afară de Tudorie şi George Miron este vizat pentru un transfer la o formaţie de Liga I. Ambii jucători fac parte din naţionala de tineret a României.

Florin Marin: "Vă spun așa: are perspective mari, mari de tot. E un atacant clasic de careu, are multe calități pentru acest post. Are mișcare foarte bună, caută să se demarce mereu, atacă spațiile libere, ceea ce pentru un atacant e vital, simte poarta, are execuții extraordinare, la care nu te aștepți. În ciuda fizicului său, fiind foarte înalt, e dinamic, nu e deloc static. Poate fi folosit în orice sistem. Poate fi și unicul atacant sau, dacă echipa joacă avînd două vârfuri, el e cel de careu.”

Alexandru Tudorie este un fost junior care a ajuns să se dezechipeze în vestiarul echipei mari la nici 17 ani! El a debutat la începutul lui 2013 în Liga 1, în minutul 86 al jocului dintre Oţelul Galaţi şi Petrolul Ploieşti. Traseul junelui este unul absolut incredibil pentru un fotbalist de vârsta sa, el fiind monitorizat la un moment dat de formaţii precum AC Milan, Sampdoria sau Borussia Monchengladbach. Oţelul nu l-a lăsat însă aşa uşor, iar acesta a ajuns să fie promovat la echipa mare. Din 2014, tânărul a devenit chiar titular de drept, iar per total a strâns 44 de meciuri oficiale în tricoul Oţelului, marcând şi 6 goluri în Liga 1!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdan64 » 20-06-2015 17:11

Pacat ca am ajuns aici - sa ne vindem cei mai buni jucatori ca sa supravietuim, si nici chiar asa nu se stie daca vom incepe Liga a2a! Ce sa mai zic de transferat jucatori si alte asemenea SF-uri.
+1

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |