STIRI Liga I “Cei de la TNG aveau idei comuniste preconcepute”

Andrei RusuAndrei RusuPe Andrei Rusu l-am contactat în urmă cu ceva timp, când mai erau câteva etape până la finalul campionatului. L-am întrebat atunci ce părere are despre situația în care a ajuns Oțelul și i-am propus o discuție despre perioada în care a activat în cadrul clubului nostru. Am încercat să aflu și de la el, ca și de la mulți alții, cine e vinovat pentru distrugerea echipei și care crede că este viitorul echipei noastre. Mi-a promis că vorbim doar după încheierea campionatului pentru că nu-și dorește să facă rău jucătorilor și nu vrea să creadă cineva că are anumite interese. Chiar dacă în prezent este foarte departe de Galați (își desfășoară activitatea în America, unde se ocupă tot de fotbal pentru un club din Indiana), și-a respectat promisiunea și a răspuns cu multă amabilitate. Iată a treia parte a unui interviu în exclusivitate pentru Dunărea Bătrână:


Reporter: Au vrut cei de la Alpine Management să investească la Oțelul sau au fost doar povești? Este adevărat că au dorit chiar să cumpere echipa?
Andrei Rusu: Bineînţeles, deja se făcuse o mică strategie de a mai atrage ceva sponsori. S-a vrut cumpărarea echipei de la TNG. După cum am relatat mai sus, așteptam ca TNG-ul să fie interesată de a scăpa de acest club și să ne vină în întâmpinare măcar cu ștergerea datoriilor către firmele lor. Am avut chiar și un plan, în caz că acest club ar fi retrogradat. Împreună cu Florin Burhală am fost și la Gino Iorgulescu, la Liga Profesionistă, să avem o discuție. Am și propus ca sumele ce revin din drepturile TV să fie folosite pentru a plăti direct salariile jucătorilor, așa cum este cazul în Australia sau America. Un sistem care funcționează foarte bine, din acest punct de vedere. Astfel nu ar mai fi existat restanțe la jucători, iar cluburile nu ar mai fi trebuit să gestioneze acele sume de bani. Odată ce banii ajung în club, dispar pe nu se știe ce și apoi după 3 luni încep să se strângă restanțe către angajați și terți.  

Reporter: Cum ai colaborat cu Remus Pascu? Dar cu Dan Adamescu?
Andrei Rusu: Cu Adamescu eu nu am avut nicio tangenţă. Nici cu el, nici cu Alex, fiul lui, care se mai ocupa de club cât timp Dan Adamescu era în arest. Cu Pascu am avut o relație OK, doar că ei nu înțelegeau foarte bine fenomenul acesta și aveau idei comuniste preconcepute. Unele ordine veneau de sus, așa că nu puteam face nimic! Chiar nu pot comenta mai mult...”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 21-06-2015 21:36

Asta e ala de a adus numai petarde la inceputul sezonului trecut?Da ,raspund tot eu,El e. :D Cu jucatorii adusi de el nu faceam fata nici in liga 2

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |