STIRI Liga I ”Suntem dispuși să renunțăm la banii cuveniți pe Tudorie”

Ilie HagiogluIlie HagiogluFostul director general adjunct al Oțelului, Ilie Hagioglu, acum oficial la ASCM Dunărea Galaţi, club care deține procente din transferul lui Alexandru Tudorie în opinia sa, a anunțat la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, că ar fi dispus să renunțe la procentele deținute de echipa pe care o conduce, dacă banii încasați pe Alexandru Tudorie ar fi folosiți DOAR pentru buna funcționare a clubului Oțelul și nu ar ajunge în conturile patronului Adamescu!


“Alex Tudorie, împreună cu alți 5 jucători de la Oțelul, au fost crescuți la Steaua Dunării Galaţi, actualul Sport Club Municipal Dunărea Galaţi. Între cele două cluburi a existat un protocol parafat de Oțelul, FRF, AJF şi LPF. Oțelul avea prioritate, iar în momentul în care unul dintre jucători urma să plece de la Oțelul, procentul celor două cluburi era 50%-50%. În acest moment, ei se prevalează de insolvență, dar avem pregătită o adresă către FRF, sperăm să avem câștig de cauză! Dacă noi am ști că acești bani s-ar duce la clubul Oțelul, la echipă, aș fi de acord să renunțăm la acei bani pe care îi avem de primit. Dacă se duc în visteria lui Adamescu, cum a procedat mereu, ne vom cere dreptul în conformitate cu contractul!”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 claudiuFCOG » 21-06-2015 12:37

Esti un gunoi de om,si tu vrei sa furi parca nu ar fi deajuns ca a furat tot porcul ala de adamescu :-x

claudiuFCOG

  •  
  •  

#2 bigsorin » 21-06-2015 16:53

capusele astea au furat 13 mil de euro pana sa vina mama hotilor adus de primare care nici usturoi n-a mincat nici gura nu-i miroase ,acum sunt ca hienele pe urmele clubului de 3 ani nu stiu cum sa-i mai puna strengul sa-l sugrume sa puna mana pe el ca stiu ca de acolo au ros ciolane grase si au stors clubul prin unii ca coduban, Radu Călin si altii,dupa ce primarele la adus pe prietenul adamescu clubul a intrat in noua era ...falimentul ca fosta societate otelul,dunarea etc
+2

bigsorin

Login sau crează cont pentru a comenta              |