STIRI Liga I “Mă bucur că am jucat la o așa echipă mare precum Oțelul!”

Constantin MiselaricuConstantin MiselaricuDeclaraţiile lui Tudorie au stârnit rumoare printre suporteri după transferul acestuia la FCSB. Iată însă că putem avea şi un exemplu de “AŞA DA” când vine vorba de jucători care au părăsit Oţelul în detrimentul altor echipe. Fostul căpitan roş-alb-albastru, Constantin Mişelăricu, care a plecat la Viitorul Constanţa la finalul sezonului, a afirmat că suporterii Oţelului sunt peste nivelul actual al Ligii I.

Mai mult, fundaşul central a ţinut să mulţumească celor care l-au adus la echipa noastră afirmând că este mândru că a putut juca la o echipă atât de mare ca a noastră. La final, nu numai că i-a lăudat pe fanii ros-alb-albaştri, dar a precizat şi că speră ca Oţelul să revină acolo unde îi este locul cât mai curând posibil. 

Constantin Mişelăricu: "Suporterii și susţinătorii echipei Oțelul sunt mult peste nivelul Ligii 1. Mă bucur că am jucat la o așa echipă mare precum Oțelul! Sper ca echipă să revină cât de repede cu putință înapoi în Ligă 1, pentru că acolo îi este locul. Bravo vouă!!! Jos pălăria în faţa voastră. Vă salut și vă respect!"

Comentarii   
  •  
  •  

#1 granata » 23-06-2015 20:26

Jos palaria!!!!
+4

granata

Login sau crează cont pentru a comenta              |