STIRI Liga I “Toate urmele banilor din Liga Campionilor se pot vedea în acte”

Doar pozele ne mai aduc aminte ca Otelul a fost odata in Liga CampionilorDoar pozele ne mai aduc aminte ca Otelul a fost odata in Liga CampionilorContinuăm episodic interviul cu Andrei Rusu, fostul şef al Departamentului de Scouting al Oţelului, care azi ne vorbeşte despre situaţia financiară imposibilă cu care Oţelul a început sezonul trecut, dar şi cum s-ar putea reface traseul banilor din Champions League, pe documente care există sau ar trebui să existe la club!


Reporter: În perioada petrecută la Oțelul ai avut acces la documentele financiare? Câți bani erau când ai venit și câți bani erau când ai plecat?
Andrei Rusu: Nu am avut acces la documente financiare cât am stat la Oțelul, am văzut însă anumite documente înainte, când se discută preluarea clubul cu Florin Burhală. Apoi am văzut că a intrat prima tranşă de bani din drepturile TV. Mai mică decât am crezut, fiindcă existau datorii către LPF, din câte am aflat. Ceea ce mi s-a părut cam ciudat, dar la câte lucruri stranii au fost la acest club, nu mai zic în fotbalul românesc, aveam să nu mă mai mir de multe lucruri. Când am plecat nu mai erau bani deloc, se vehicula înaintea meciului cu Rapid că nu l-am putea organiza. Apoi am văzut că s-au făcut niște înțelegeri cu Liga Profesionistă și s-au plătit câteva salarii din următoarea tranşă a drepturilor TV probabil. Măcar s-au mai liniștit spiritele un pic. Dar au fost făcute plăți după preferințe sau după foaia de joc. De exemplu Karol Karlik ar fi vrut să rămână în continuare la Galați, dar nu mai putea rezista fără bani, nu mai văzuse de două luni jumate bani și a trebuit să-și trimită familia înapoi acasă, în Slovacia. Apoi au venit acele șiruri de promisiuni în decembrie și ianuarie că se vor achita salariile și a cerut să fie lăsat să plece că e greu să supraviețuiești pe vorbe și apoi să mai și dai 100% pe teren.

Reporter: Ai idee unde sunt banii veniți în urma participării în UEFA Champions League?
Andrei Rusu: N-am nici o idee și nici nu este civilizat să-mi dau cu părerea. Toate urmele se pot vedea în acte, acte ce există. Sau nu?

Comentarii   
  •  
  •  

#1 otzelarul » 24-06-2015 11:34

Cristi Cristea a semnat cu Petrolul Ploiesti !

PS : in acest moment ce jucatori mai sunt sub contract cu echipa noastra ?

otzelarul

  •  
  •  

#2 Dregan » 24-06-2015 11:51

Abraham, Hotoboc, poate Plopeanu, Leca, Murgoci, Miron, Moglan, Stoian, Tatar, poate Milea. Restul sunt de pe la juniori, poate unii imprumutati de la Metalosport...
+1

Dregan

  •  
  •  

#3 Alexandru C. » 24-06-2015 11:55

Citez pe Dregan:
Abraham, Hotoboc, poate Plopeanu, Leca, Murgoci, Miron, Moglan, Stoian, Tatar, poate Milea. Restul sunt de pe la juniori, poate unii imprumutati de la Metalosport...


Daca o sa avem asa multi portari inseamna ca va trebui sa ii reprofilam pe alte posturi din lipsa de personal.. :D

Alexandru C.

  •  
  •  

#4 Tudor » 24-06-2015 12:54

Si cica vrem sa promovam :))
+1

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |