STIRI Liga I Cristian Cristea a semnat cu Petrolul Ploieşti

Cristi Cristea a plecat de la OtelulCristi Cristea a plecat de la OtelulPresa centrală a anunţat că atacantul Cristian Cristea, ultima oară la Oţelul Galaţi, ar fi semnat un contract cu Petrolul Ploieşti. Al doilea golgeter al echipei noastre în sezonul trecut a luat-o astfel pe drumul lui Sanaa Altama care s-a dus la “găzari” după ce a îmbrăcat ultima oară tricoul roş-alb-albastru.
Astfel, după transferul lui Tudorie, retragerea forţată a lui Jula şi plecarea lui Matondo, echipa noastră nu mai are în lot niciun atacant din cei care au reprezentat echipa ca vârf de lance în sezonul trecut.

Cristian Cristea a venit la Oţelul vara trecută şi a devenit golgeterul echipei în tur, după ce a înscris 4 din cele doar 9 goluri ale echipei noastre în prima parte a campionatului! Din păcate, o accidentare la meciul cu Concordia Chiajna l-a scos complet din circuitul echipei pentru întreg returul. Înainte de a veni la Oţelul, Cristea a mai jucat la echipa a doua a lui Le Mans (Franţa), Cesena, US Poggibonsi, Triestina, Juve Stabia (toate din Italia), Southern Stars (Australia), dar şi FC Snagov, Viitorul Constanţa, ASA Tg. Mureş sau Farul Constanţa. Per total el a strâns 17 meciuri în toate competiţiile la Oţelul.

Login sau crează cont pentru a comenta              |