STIRI Liga I “Adamescu avea probleme cu legea şi nu mai voia să audă de Oțelul”

altaltFostul şef al Departamentului de Scouting al Oţelului, Andrei Rusu, ne vorbeşte în episodul de astăzi despre relaţia cu TNG, patronul Dan Adamescu, dar şi lipsa de reacţie de la Oţelul de după câştigarea campionatului!


Reporter: Din punctul tău de vedere, care sunt persoanele vinovate pentru actuala situație a clubului?
Andrei Rusu: Eu zic ca suntem cu toții vinovați într-o oarecare măsură. Nu-mi place să vorbesc, mai ales de rău, despre alții. Pentru perioada în care eu am fost acolo, dacă TNG-ul voia să facă ceva, făcea. Dar cum Adamescu avea atâtea probleme cu legea, îți dai seama că nu mai voia să audă de Oțelul. Eu cred că, după acel titlu, nu s-a mai vrut deloc performanță. De fapt tind să cred că nici când s-a luat titlul nu s-a vrut performanță, dat fiind faptul că echipa atunci, în vederea unui nou sezon lung, cu participare în grupele UCL, nu s-a întărit deloc!!! Mai degrabă au mai vândut ceva jucători...

Reporter: Câți bani a investit Dan Adamescu în club, în perioada în care tu ai avut legătură cu Oțelul?
Andrei Rusu: Dacă eram contabilul lui personal, ți-aș fi spus. Dar în perioada în care am fost eu, nu cred că s-a investit nici măcar 1 euro. Voiau să vândă clubul. Pe sume care nimeni nu ar fi vrut să le plătească.  

Reporter: Ai vorbit vreodată cu Dan Adamescu?
Andrei Rusu: Niciodată.

Login sau crează cont pentru a comenta              |