STIRI Liga I Conducerea ar dori să-l vândă şi pe Miron

George MironGeorge MironDupă ce l-au vândut pe Tudorie la FCSB pentru a strânge bani de buget, cei din conducerea Oţelului sunt dispuşi să-l transfere şi pe George Miron în aceleaşi condiţii. Fundaşul central este urmărit de mai multe echipe din Liga I, dar nimeni nu a făcut deocamdată o ofertă concretă pentru jucătorul de 21 de ani, component al naţionalei de tineret a României.


Ovidiu Burcă: "Pentru Miron există un interes, dar nu avem o ofertă concretă. El si Tudorie erau singurii jucători pentru care Oţelul Galaţi a avut discuţii pentru a-i transfera.”

George Andrei Miron este un produs al defunctei echipe satelit Oţelul II Galaţi. Odată cu scurgerea etapelor din sezonul trecut el a primit tot mai multe şanse de a fi titular în centrul defensivei Oţelului pentru a crea pilonii unei noi echipe în caz de retrogradare. În ciuda vârstei, Miron a strâns deja 22 de meciuri de Liga 1 în tricoul roş-alb-albastru, marcând un gol. Aceste cifre i-au adus mai multe convocări la naţionala de tineret a României!

George Miron: “Mai am doi ani de contract cu Oțelul și aș fi dispus să îmi duc contractul până la capăt. Iubesc Oțelul! Dacă clubul va continua, iar conducerea ar susține echipa să promoveze ar fi OK.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdan64 » 27-06-2015 17:57

Inseamna ca porcul de Adamescu nu are nici un gand sa dea vreun ban. Atunci de ce mai tine echipa?!
+3

bogdan64

  •  
  •  

#2 nicki55 » 27-06-2015 20:40

Sigur ca da ,banii din drepturi tv. nu vor mai fi , sponsorizari nu cred. Din active si pasive , daca au voie sa vanda. Se vor cheltui repede ..Ar fi ideal sa inceapa campionatul si sa termine turul ..cand nu ai cu ce sa traiesti , vinzi din casa .. adamescu va stinge lumina.. Exista ceva , ce restabileste echilibrul in lumea asta de rahat. Nu sunt un pesimist dar se pare ca asa va fi !
+1

nicki55

Login sau crează cont pentru a comenta              |