STIRI Liga I Hamroun, aproape de o revenire în Turcia

Jugurtha Hamroun, aproape de o revenire în TurciaJugurtha Hamroun, aproape de o revenire în TurciaRămas liber de contract după despărțirea de Oțelul, unul dintre cei mai buni jucători din retur ai formației roș-alb-albastre, Jugurtha Hamroun, este aproape de o revenire în țara în care a evoluat înainte de a îmbrăca tricoul oțelar. Astfel, mijlocașul algerian se află în negocieri cu formația Giresunspor, ocupanta locului 11 în precedenta ediție a ligii secunde din Turcia.

„L-am urmărit pe Hamroum o perioadă bună de timp. Este un jucător pe care ni l-am dorit foarte mult. Am convenit detaliile contractuale și în zilele următoare jucătorul va veni la Giresun și va semna un contract pe doi ani. Suntem bucuroși că vom aduce un nume important la Giresunspor”, au declarat oficialii grupării din Turcia.

Jugurta Hamroun (26 de ani) a venit la Oţelul iarna trecută, căpitanul Florin Cernat având şi el un cuvânt de spus la aducerea extremei, despre care ştia că e un fotbalist de valoare după ce îi fusese coleg în Turcia. Hamroun a marcat 4 goluri în 11 meciuri pentru echipa noastră, ultimul gol fiind o capodoperă: un lob de la 30 de metri contra Universităţii Cluj. De altfel, el a fost a fost cel mai bun om al meciului respectiv, fiind trecut în echipa etapei a 33-a de către Liga Profesionistă de Fotbal.

Login sau crează cont pentru a comenta              |