STIRI Liga I Miron a fost dat la FC Botoşani!

George MironGeorge MironAşa cum vă anunţam de alaltăieri, conducerea încerca să-i găsească o echipă de Liga I lui George Miron, după ce Oţelul s-a ales cu 200.000 de euro din transferul lui Tudorie. Acum, presa centrală anunţă că fundaşul central a fost dat la FC Botoşani, iar echipa noastră îl deţine în coproprietate cu formaţia din nordul Moldovei. Nu s-a avansat nicio sumă deocamdată, tot ce se ştie fiind doar că Miron va juca alături de Stelian Cucu în Europa League pentru FC Botoşani. De transferul fundaşului central de 21 de ani, component al naţionalei de tineret s-ar mai fi interesat până acum FCSB şi Viitorul Constanţa.   


George Andrei Miron este un produs al defunctei echipe satelit Oţelul II Galaţi. Odată cu scurgerea etapelor din sezonul trecut el a primit tot mai multe şanse de a fi titular în centrul defensivei Oţelului pentru a crea pilonii unei noi echipe în caz de retrogradare. În ciuda vârstei, Miron a strâns deja 22 de meciuri de Liga 1 în tricoul roş-alb-albastru, marcând un gol. Aceste cifre i-au adus mai multe convocări la naţionala de tineret a României!

Florin Marin: "Miron e dreptaci, evoluează ca stoper dreapta. Are agresivitate, evoluează cu determinare, ceea ce pentru un fundaș central e o mare calitate. În dueluri «1 la 1» stă bine pe picioare, e bun şi la cap şi nu bubuie mingile, ştie să iasă cu balonul la picior. E de mare perspectivă."

Login sau crează cont pentru a comenta              |