STIRI Liga I Oţelul nu a luat niciun ban pe Miron!

George Miron, dupa primul gol marcat in Liga I George Miron, dupa primul gol marcat in Liga I Echipa noastră a primit 200.000 de euro pentru Tudorie şi se spera că se vor mai scoate ceva bănuţi şi pentru George Miron. Numai că tânărul fundaş central gălăţean nu a avut o ofertă concretă şi a fost lăsat să se antreneze cu FC Botoşani, unde probabil va şi juca în continuare. Conducerea Oţelului l-a lăsat pe Miron în nordul Moldovei pe bază de promisiuni, neprimind absolut nimic în schimbul acestei mutări, decât un procent semnificativ dintr-un viitor transfer. Dacă din punctul de vedere al jucătorului putem înţelege situaţia, acesta dorindu-şi să evolueze în continuare în Liga I, ba mai mult chiar în Europa League, din punctul de vedere al Oţelului, pierdem un jucător foarte bun şi nu ne putem completa nici bugetul!


Cornel Şfaiţer (preşedinte FC Botoşani): "Andrei Miron este un jucător tânăr, de mare perspectivă, care ne poate fi de ajutor pe viitor. În returul sezonului trecut, a evoluat ca fundaş central la Oţelul Galaţi, echipă cu care îl vom deţine în coproprietate. Andrei a debutat la echipa naţională de tineret Under 21 în amicalul cu Islanda, de anul acesta.”

Ovidiu Burcă: „Sunt negocieri avansate, dar deocamdată nu s-a semnat nimic. Are acordul nostru să se antreneze acolo şi să-şi negocieze posibilul contract. Am înţeles de la Miron că, în principiu, este mulţumit de ce i se oferă acolo.”

Florin Marin: "Miron e dreptaci, evoluează ca stoper dreapta. Are agresivitate, evoluează cu determinare, ceea ce pentru un fundaș central e o mare calitate. În dueluri «1 la 1» stă bine pe picioare, e bun şi la cap şi nu bubuie mingile, ştie să iasă cu balonul la picior. E de mare perspectivă."

George Andrei Miron este un produs al defunctei echipe satelit Oţelul II Galaţi. Odată cu scurgerea etapelor din sezonul trecut el a primit tot mai multe şanse de a fi titular în centrul defensivei Oţelului pentru a crea pilonii unei noi echipe în caz de retrogradare. În ciuda vârstei, Miron a strâns deja 22 de meciuri de Liga 1 în tricoul roş-alb-albastru, marcând un gol. Aceste cifre i-au adus mai multe convocări la naţionala de tineret a României!

Login sau crează cont pentru a comenta              |