STIRI Liga I ASA Tg. Mureş şi-l doreşte pe Florin Marin

Florin Marin Florin Marin Oţelul riscă să piardă şi ultimul om care părea hotărât să rămână la echipă din cauza condiţiilor dezastruoase de la club. Oficialii vicecampioanei ASA Tg. Mureş au anunţat că au o listă cu posibili antrenori care să-l înlocuiască pe Dan Petrescu care îl cuprinde şi pe Florin Marin. Cum Oţelul a rămas fără lot, fără stadion şi e nevoită să-şi joace meciurile de acasă la Slobozia, se pare că tehnicianul echipei, singurul om care confirmase că îşi doreşte să rămână, a început să se gândească serios la plecare. Florin Marin nu mai pare convins 100% că se mai poate întâmpla ceva bun la Oţelul, lucru confirmat şi de team-managerul Cristi Munteanu care a precizat că tehnicianul de 62 de ani a pus condiţii mai nou ca să rămână. Mai exact să ştie exact dacă Oţelul vrea să atace promovarea. Cum acest lucru pare absolut imposbil în acest moment, probabil că Florin Marin nu ar refuza o altă echipă în cazul unei oferte concrete!


Bogdan Mara (preşedinte ASA Tg. Mureş): „Dan Petrescu încă nu a plecat și până nu va pleca nu ne gândim la altcineva. Joi vom vedea însă ce strategie vom urma. Sunt mai mulți antrenori la care ne gândim. E și Miriuţă, și Costel Gâlcă, este și Florin Marin, sunt mai multe nume de antrenori pe listă, este și Mihai Teja, care este un antrenor foarte bun.”

Florin Marin s-a născut pe 19 mai 1953 la Bucureşti. A jucat fotbal pe postul de fundaş central pentru echipe precum Rapid, Steaua, FC Argeş, Gloria Buzău sau Inter Sibiu. Din 1973 până în 1986 a strâns 281 de meciuri şi 3 goluri marcate la nivelul primii divizii din România, plus alte 9 meciuri în cupele europene. Ca jucător are 3 trofee în palmares: 2 Cupe şi un campionat. A jucat de 5 ori şi la naţionala de tineret a României. Ca antrenor a pregătit pe Steaua şi Rapid, naţionala României (ca secund), dar şi pe Farul Constanţa, Ceahlăul Piatra Neamţ, Naţional (Progresul) Bucureşti, Rocar Bucureşti, Universitatea Craiova, Dinamo Bucureşti, Astra Giurgiu (Ploieşti), Petrolul Ploieşti, naţionala de tineret a României, Jiul Petroşani, Dacia Mioveni (ca principal). În cele 15 meciuri cât a stat pe banca Oţelului în Liga I, formaţia noastră a obţinut 20 din cele 32 de puncte ale sezonului, în urma a 5 victorii, 5 egaluri şi 5 înfrângeri. Echipa roş-alb-albastră a învins însă atât campioana cât şi vicecampioana în această serie de partide, ambele meciuri în deplasare, deşi era ca şi retrogradată de mult timp!

Login sau crează cont pentru a comenta              |