STIRI Liga I LA MULŢI ANI, Robert Tătar!

Robert TatarRobert TatarAstăzi, 10 iulie 2015, unul dintre puţinii jucători care mai au contract cu Oţelul, Robert Tătar, împlineşte vârsta de 22 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari” ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani”.
Mijlocaşul central mai are 3 ani de contract cu formaţia noastră! El a fost adus iarna trecută la Galaţi, de la ACS Berceni, după ce a trecut peste o perioadă de probe. La Oţelul a evoluat în 8 meciuri de Liga I, niciodată ca titular, strângând 131 de minute pe terenul de joc.

Robert Tătar (22 de ani) are 1,88m înălţime, 80 de kilograme şi înainte să vină la noi a evoluat pentru ACS Berceni în Liga a II-a. Per total a strâns 16 meciuri la alb-roşii, dar în sezonul trecut a jucat doar 44 de minute, faţă de cel dinainte când a bifat 833 de minute. Mijlocaşul central de picior drept este un fost junior crescut de celebra pepinieră a Sportului Studenţesc, care a mai trecut pe la Dinamo şi “satelitul” acesteia, iar apoi a ajuns la Berceni. Bucureşteanul valorează 50.000 de euro conform site-ului de specialitate transfermarkt. Mijlocaşul este considerat un tânăr de mare viitor, el purtând tricoul cu numărul 10 la ACS Berceni.

Robert Tătar (când a semnat cu Oţelul): "Am venit cu gânduri mari. Sper să fac treabă bună, nu să figurez doar cu numele!"

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdanmihai » 10-07-2015 19:00

La multi ani! Sa fii sanatos si mult succes, inclusiv la Otelul!

bogdanmihai

Login sau crează cont pentru a comenta              |