STIRI Liga I "Spiritul Oţelului oricum nu va muri niciodată"

Sorin Haraga in diferite ipostazeSorin Haraga in diferite ipostazeSorin Haraga, unul dintre jucătorii de legendă ai anilor ’90, a declarat recent că spiritul Oţelului nu va muri oricum niciodată. Fostul “fundaş de oţel” speră ca echipa roş-alb-albastră să nu dea faliment şi să aibă continuitate, ajutată şi de numeroşii suporteri pe care îi are.

Sorin Haraga: „Spiritul Oţelului oricum nu va muri niciodată, noi sperăm ca şi echipa să aibă continuitate. Asta este şi dorinţa noastră, şi dorinţa suporterilor.”

Sorin Haraga s-a remarcat în tricoul Oțelului prin constanța în joc de care a dat dovadă, fiind genul de fundaș central care ieșea elegant din situații dificile. A petrecut opt ani sub culorile roș-alb-albastre, fapt ce l-a determinat să se stabilească în cele din urmă la Galați, unde a ajuns să și antreneze. A mai evoluat pentru LPS Iași, Constructorul Iași, Politehnica Iași, Diplomatic Focșani, FCM Dunărea Galaţi, FC Vaslui sau Politehnica Galaţi.

Ca antrenor a început tot la Politehnica Galaţi, mai întâi ca secund, apoi ca principal. Tot cu același traseu, secund și apoi principal, Haraga a fost și la FC Panciu, tot în liga a treia. Apoi, Haraga a revenit la Galați, unde a pregătit timp de trei sezoane echipa de Juniori A de la FCM Dunărea Galaţi, cu care a ajuns în finala Campionatului Național. La sfârșitul lui 2013 a revenit la Oțelul, fiind antrenor la Juniori A şi la formaţia-satelit, desfiinţată între timp. În vară, juniorii B, antrenaţi de fostul jucător de legendă al echipei noastre, Sorin Haraga, s-au calificat în finala Cupei Federaţiei.

Sorin Haraga: “Au fost multe momente frumoase la Oțelul, e clubul meu de suflet. Am avut șansa de a juca într-o echipă foarte bună la momentul respectiv. Am avut o perioadă de trei-patru ani în care am ajuns la un nivel foarte ridicat, atât ca jucător, cât și cu echipa. Am avut două participări în cupele europene, am învins marile forțe ale campionatului de la acea vreme, Steaua, Dinamo, Rapid, Craiova, Progresul. Atunci nu se câștiga așa ușor cu aceste echipe, noi le băteam an de an. Le învingeam și în deplasare. Victoria din Ghencea din '97, care a rămas singurul succes de pe terenul Stelei, e cea mai frumoasă amintire pentru mine. A fost o victorie de senzație, am câștigat după un joc aproape perfect.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 ADYtza74 » 11-07-2015 12:41

Daca cei din combinatul Mittal nu vor sa ne lase sa jucam acolo si ar dori sa-si scoata din bani ar putea vinde primariei turnichetii , nocturna ,scaunele si gazonul primariei si acestea mai refacem din "noul stadion " Dunarea. Asa isi scoate si combinatul pierderile , primaria ia mai ieftin materialele si se rezolva 3 treburi.

ADYtza74

  •  
  •  

#2 ADYtza74 » 11-07-2015 12:45

Uitasem de tabela de marcaj. Bagam si firma Tancrad la executie (vesnica colaboratoare a primariei) si toata treaba se rezolva local.

ADYtza74

  •  
  •  

#3 Alexandru C. » 11-07-2015 12:52

Aceasta echipa este in moarte clinica din toamna lui 2012, de atunci numai vesti proaste pentru suporterii otelari.

Alexandru C.

  •  
  •  

#4 leutzu » 12-07-2015 08:03

sfarsitul e dupa colt,in timp ce vinovatii au milioane in cont clubul moare oare de ce?
:eek:

leutzu

Login sau crează cont pentru a comenta              |