STIRI Liga I “Fanii au rămas fideli echipei FC Oţelul Galaţi S.A. şi mi se pare normal”

Viorel TanaseViorel TanaseLa emisiunea Lider Sportiv, de la Radio ProFM Galaţi, fostul căpitan de legendă al Oţelului, Viorel Tănase, a declarat că îi înţelege pe suporterii care au rămas fideli echipei FC Oţelul Galaţi, chiar dacă situaţia clubului pare disperată, iar în Galaţi se încearcă crearea unei echipe cu acelaşi nume. Deşi pare greu de crezut la ora asta că echipa cu palmares, culori şi nume va mai începe campionatul în Liga a II-a, “Tase” a precizat că el îşi doreşte ca acest lucru să se întâmple. 


Viorel Tănase: “Fanii au rămas fideli echipei FC Oţelul Galaţi S.A. şi mi se pare normal. După 24 de ani alături de această echipă, cu rezultate importante şi trofee. Ei trebuie să fie însă conştienţi şi realişti că situaţia lor este foarte-foarte grea la momentul acesta. După cum vedeţi nici nu ştim dacă va începe campionatul în Liga a II-a. Vă spun sincer, eu îmi doresc să înceapă, dar indiferent ce se va întâmpla noi trebuie să avem fotbal în Galaţi, să nu moară.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Alexandru C. » 12-07-2015 10:48

Aveam alte pretentii de la Tanase...
−1

Alexandru C.

 •  
 •  

#2 geo007ro » 12-07-2015 10:52

Ce pretenții? Omul vrea sa muncească in orasul său natal. Vrea sa faca o echipă bună și vede că poate avea sustinere. De ce să îl condamnăm? Eu voi susține și Metalosportul, pentru că am facut-o și anul trecut. Dar pentru Oțelul mă voi duce la Slobozia, dacă va trebui. sau oriunde altundeva.
+2

geo007ro

 •  
 •  

#3 Alexandru C. » 12-07-2015 11:04

Citez pe geo007ro:
Ce pretenții? Omul vrea sa muncească in orasul său natal. Vrea sa faca o echipă bună și vede că poate avea sustinere. De ce să îl condamnăm? Eu voi susține și Metalosportul, pentru că am facut-o și anul trecut. Dar pentru Oțelul mă voi duce la Slobozia, dacă va trebui. sau oriunde altundeva.


Nu ti se pare ceva cusut cu ata alba ca echipa fanion a galatenilor sa joace in alt oras, iar clona lui Stan sa joace pe stadionul Otelul cu numele ASC Otelul Galati?

Alexandru C.

 •  
 •  

#4 katalinkostel » 12-07-2015 11:13

Indiferent ce se va intampla, fotbalul de la Galati nu trebuie sa moara...cu sau fara Otelul viata merge inainte....Iar in ceea ce priveste de ce poate ASC Otelul sa joace pe stadionul Otelul, este cat se poate de clar.....cei din combinat au spus, ca lasa pe oricine sa se foloseasca de stadion orice echipa care poate sa il si intretina. Clubul Otelul nu era in stare sa isi plateasca nici macar apa si curentul, sa nu mai vorbim de celelalte cheltuieli de intretinere a gazonului. Nu neplata chiriei a fost principalul motiv al izgonirii otelului din stadion... :eek:
+4

katalinkostel

 •  
 •  

#5 DanielT » 12-07-2015 11:35

In acest moment singurul lucru pe care il asteptam este o stire din partea celor din club, daca mai e cineva acolo. Suporterii trebuie sa stie ce se va intampla cu Otelul de acum inainte. Cei din conducere trebuie sa dea explicatii de ce nu au facut demersuri catre Primarie sau Arcelor pentru a putea juca In Galati. Trebuie sa dea explicatii despre viitorul echipei sau sa spuna daca nu exista un viitor. Pentru multi dintre noi si tacerea acestora inseamna un raspuns si mai mult ca sigur nu e raspunsul care il asteptam. Cat despre Tanase, bravo lui. Oamenii vor sa cladeasca ceva pentru viitorul fotbalului galatean e dreptul lor sa faca asta asa cum si suporterii au dreptul sa aleaga ce e mai bine pentru fotbalul galatean. Un lucru trebuie sa inteleaga toata lumea, doar o minune poate face ca FC OTELUL SA sa se intoarca in Galati. Ce vom face noi suporterii daca echipa Otelul nu va mai fi? E destul de greu de raspuns atat timp cat exista atatea opinii. Ar trebui respectata alegerea fiecaruia pentru viitor pentru ca adevarul absolut nu il detine nimeni.
−1

DanielT

 •  
 •  

#6 nicki55 » 12-07-2015 12:08

Da , Tase ai dreptate , fenomenul fotbal e necesar si indispensabil in Galati.. Pentru toti cei care respira si traiesc 100% fotbal in Galati , FC Oţelul Galaţi S.A. este UNIC !! .. Eu unul personal nu HALESC (servesc), SUROGATE (clone)!..Respect Tase ..
+1

nicki55

 •  
 •  

#7 whitesmith » 12-07-2015 14:37

Bai nu stiu, eu nu-l mai halesc pe tase pt declaratiile lui din ultimile...6 luni sa zicem, sunt dezamagit de el. Il doare inima de OTELUL, ii infiereaza pe cei care au adus clubul in aceasta situatie dar fuge fara nici un regret in 2 secunde la un club nou infiintat...ca sa ma exprim elegant si renunta la echipa nostra de suflet fara macar sa incerce sa ajute echipa care l-a facut celebru.( inca odata decat prin declaratiile pe care le-a dat in ultimile 6 luni...dar asa...dau si eu din gura dar sunt constient ca nu ajut clubul cu nimic). astept comentarii, critici.....poate sunt batut eu in cap si nu vad situatia asa cum este ea......
+1

whitesmith

 •  
 •  

#8 Devilutzu » 12-07-2015 14:51

Eu nu voi privi ASC ca pe o clona ci ca pe o alta echipa ce actioneaza in Galati. Asa cum sustin orice echipa sau sportiv Galatean voi sustine si ASC. O propunere inedita ar fi totusi,daca domnul Marius Stan se plangea ca ar face pana la urma stadion dar nu are pentru cine caci fotbalul moare in orasul nostru,acum ca ASC ar fi singura variant de a mai vedea fotbal ne reprezinta practic viitorul,asa ca sa ii faca stadion Asc-ului si pana promoveaza sau poate chiar devine Otelul,o sa fie si gata. Echipa noua stadion nou ca asa e frumos nu?
+1

Devilutzu

 •  
 •  

#9 Aruon » 12-07-2015 16:08

O sa vedeti ca o sa ducem dorul fotbalului de liga 1 mult timp...ce n-as da sa mai batem oile(stelistii) indiferent ca ne vom numi ASC Otelul sau Otelul Galati..ve-ti vedea ca vom sta mult si bine fara meciuri de clasa la Galati...acum de ce sa mai avem pretentii?
+1

Aruon

 •  
 •  

#10 Florin22 » 13-07-2015 09:15

Infiintarea noii echipe in galati este doar un pretext pt a desfiinta actuala echipa deja in moarte clinica, cred totusi ca Adamescu va renunta destul de usor la palmares si culori dupa ceva timp, totul este facut in asa fel incat sa se stearga urma la tot ce inseamna banii din ucl si datoriile acumulate dupa, totusi din liga a3a ne va fi si mai greu sa revenim dar aproape imposibil ca Otelu Galati(Ilfov) sa continue in liga 2a si sa promoveze in liga 1....deci vom vedea fotbal in liga 1 probabil in 4-5 ani din pacate. Eu astept sa vad cum vor lua palmaresul cei de la ASC Otelul !

Florin22

 •  
 •  

#11 GOGU » 13-07-2015 09:38

Sa NU uitam ca OTELUL la bagat la racoare pe a...escu si mai vrem sa bage bani la echipa ,abia asteapta sa scape de cosmarul OTELUL

GOGU

Login sau crează cont pentru a comenta              |