STIRI Liga I Abraham a plecat tot pe procente

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuOţelul ar trebui să se reunească pe 15 iulie, de la ora 17.00, la Baza Sportivă “Zoltan David” (ex-Ancora), dar după ultimele două amânări, suporterii au devenit tot mai neliniştiţi. Fanii îşi doresc să vadă în ce condiţii va avea loc reunirea, deoarece după retrogradare au plecat majoritatea jucătorilor din lot şi nu a venit încă nimeni.
Mai mult, fanii sunt îngrijoraţi pentru că, dacă transferul lui Tudorie a adus 200.000 de euro în conturile clubului, nu acelaşi lucru s-a întâmplat cu alţi doi jucători de perspectivă: Miron şi Abraham. Primul a plecat la FC Botoşani, iar echipa noastră nu a primit niciun leu, ci doar procente dintr-un viitor transfer.
Ultimele veşti spun că şi portarul Abraham a plecat în aceleaşi condiţii. Mai exact, cei din conducere i-au dat drumul pentru că altfel ar fi trebuit să-i mărească salariul la 2.000 de euro conform contractului. Prin urmare, goalkeeperul de 24 de ani s-a transferat gratis la Dinamo, formaţia noastră păstrând, la fel, procente dintr-un viitor transfer, mai exact 50%, dar minim 100.000 de euro.
Totuşi, aceste mutări nu par deloc în avantajul clubului nici măcar pe termen lung, deoarece am pierdut doi jucători pe baza cărora se spera a se clădi un nou Oţelul, ei fiind cedaţi momentan gratis şi cum “gurile rele” anunţă falimentul în septembrie, probabil echipa noastră nici nu va vedea un ban vreodată.     
În acest moment, antrenorul Florin Marin se poate baza doar pe Tătar, Stoian, Moglan, Murgoci, Hotoboc şi Leca, singurii jucători din sezonul trecut care mai au contract cu Oţelul. În plus, s-a anunţat recent că echipa noastră i-a cerut înapoi pe cei 9 tineri jucători împrumutaţi în returul trecut la Metalosport Galaţi. Dintre aceştia, printre cei mai importanţi ar fi: Adăscăliţei, Dajbog şi Dumitru.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 florinel97 » 13-07-2015 09:39

Dar Chipirliu?Nu trebuie sa revina dupa imprumutul la Timisoara?

florinel97

  •  
  •  

#2 Dregan » 13-07-2015 10:29

Citez pe florinel97:
Dar Chipirliu?Nu trebuie sa revina dupa imprumutul la Timisoara?

In mod normal da. Numai ca el nu a jucat deloc la Tmisoara din cauza unei accidentari. Nu stiu in ce stadiu e.

Dregan

Login sau crează cont pentru a comenta              |