STIRI Liga I “Ar fi cazul ca dl. Adamescu să ia măsuri şi să ne susţină financiar”

Dan AdamescuDan AdamescuIntrat în direct la emisiunea de radio Lider Sportiv, team-managerul Oţelului, Cristi Munteanu, a părut oarecum secat de puteri în urma loviturilor pe care echipa le primeşte din toate direcţiile. Oficialul roş-alb-albastru a transmis un mesaj disperat către patronul clubului, Dan Adamescu, rugându-l pe acesta să vină şi să ajute formaţia gălăţeană din punct de vedere financiar.   


Cristi Munteanu: “Parcă nu mai suntem doriţi de nimeni în oraşul ăsta şi culmea echipa asta la un moment dat scotea lumea pe străzi, făcea lumea să plângă de bucurie, iar acum a ajuns într-o situaţie la care nu se gândea nimeni, nici în visele cele mai urâte. Pentru noi este foare dificil, credeţi-mă că suntem epuizaţi, suntem cu nervii întinşi la maxim, sunt numai probleme. De când am venit la clubul ăsta, de aproape un an de zile, nu am avut măcar o săptămână de linişte. Şi răbdarea noastră are limite, deoarece primim numai lovituri neaşteptate, «neveuri» ca să spun aşa , iar la un moment dat nu îţi rămâne parcă decât să ridici mâna şi să pleci. Noi mai nutrim speranţe că vom merge mai departe, dar ar fi cazul ca domnul Adamescu să ia măsuri şi să vină alături de noi, în primul rând din punct de vedere financiar, să ne susţină.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 giu » 18-07-2015 18:54

Cersesti patronului sa-si salveze firma ?! E clar ca el nu vrea.

giu

  •  
  •  

#2 pepeman » 20-07-2015 08:51

"Domnul" Adamescu e o jigodie care a jefuit clubul şi l-a băgat în faliment. Dacă asta e soluţia lui Cristi Munteanu, poate să ridice mâna şi să plece de pe-acum. Tot ce se întâmplă e şi din vina "team-managerului", pe care habar n-am ce anume îl califică pentru funcţia asta.

pepeman

Login sau crează cont pentru a comenta              |