STIRI Liga I Dorinel despre cum i-a pedepsit pe Antal şi Cojoc

Dorinel MunteanuDorinel MunteanuCel mai performant antrenor din istoria Oţelului, Dorinel Munteanu, a vorbit despre problemele cu indisciplina ale jucătorilor români. El a folosit şi un exemplu de la Oţelul, chiar din anul în care formaţia noastră a câştigat campionatul şi Supercupa.
Atunci, Liviu Antal şi Samoel Cojoc au fost excluşi din lot, deoarece au fost surprinşi în oraş, deşi era trecut de miezul nopţii cu doar două zile înainte de un meci cu Universitatea Cluj. Oţelul a câştigat acea partidă cu 3-0, dar fără cei doi în teren, ei fiind trimişi la fosta echipă satelit. Dorinel Munteanu a declarat pentru Gazeta Sporturilor că nu se pot face concesii în astfel de cazuri şi crede că fotbaliştii care greşesc trebuie pedepsiţi, indiferent de numele pe care-l au.     

Dorinel Munteanu: “Ca antrenor niciodată n-am făcut concesii în cazurile de indisciplină. Niciodată, niciodată şi chiar am avut câteva. La Oţelul, pe Antal şi pe Cojoc i-am prins după miezul nopţii în oraş şi noi aveam meci peste două zile. Antal era jucător de bază, dar asta nu m-a împiedicat să-l trimit două săptămâni la echipa secundă. Unde-i lege nu-i tocmeală, asta e legea care guvernează şi în Germania. Dacă ai închis ochii, eşti terminat, nu mai poţi controla vestiarul.”  

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alexandru C. » 20-07-2015 16:12

Prin ordine si disciplina a castigat Otelul acel campionat si sa nu uitam de linistea care a fost la club in anul acela, fara scandaluri majore. A venit pe urma APOCALIPSA! :cry:

Alexandru C.

Login sau crează cont pentru a comenta              |