STIRI Liga I Proiectul “Clona” a murit înainte să se nască

Dorin ButunoiuDorin ButunoiuVocea suporterilor a fost ascultată! Președintele Metalosport Galaţi, Dorin Butunoiu, a anunțat pe Facebook că echipa sa nu va mai deveni clona Oțelului.

”Dragi prieteni și iubitori ai sportului cu balonul rotund, țin să vă anunț că proiectul METALOSPORT merge mai departe așa cum a fost prezentat în 2011 și implementat în aceşti 4 ani. Tot ceea ce s-a auzit și întâmplat până acum câteva zile, precum că Metalosport va deveni clona clubului Oţelul, sau că Metalosport va deveni Oţelul, au fost doar simple discuții, dar nimic concret. Până acum nu am vrut să ies într-o conferinţă de presă, sau cumva în evidenţă, unde să explic câteva amănunte despre acest proiect "noul Otelul", care era doar într-un stadiu incipient, dar nimic semnat și parafat. Au fost purtate niște discuții de principiu unde primarul municipiului Galaţi şi-a dat angajamentul că va sprijini un eventual proiect între două cluburi. Demararea lui se făcea atunci când actualul Oţelul nu ar mai fi continuat să existe, ceea ce sincer eu nu îmi doresc să se întâmple. Zilele trecute am fost anunțat că acest proiect nu mai este sprijinit de actualul primar, nu știu din ce motive, oare faptul că nu am vrut să cedez funcţia de Președinte al clubului ar fi principalul motiv? Nu cred și sigur altele au fost datele problemei. Aşa că FC Metalosport Galaţi va merge mai departe, iar cu această ocazie ne-am cam apucat de treabă. Fac un apel către cei ce iubesc fotbalul, cei care țin la acest club și totodată mai fac apel la cei care îmi sunt prieteni, pentru a mă sprijini pe mine și acest club pentru a merge mai departe.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Krebss1964 » 25-07-2015 12:14

Jucau pe noul stadion promis si construit de Cap de Minge :lol:
−3

Krebss1964

  •  
  •  

#2 Issos » 25-07-2015 12:44

Decizie inteleapta. Primarul ar face bine sa traga sforile pentru ca Otelul sa se reintoarca acasa.

Issos

  •  
  •  

#3 bogdan64 » 25-07-2015 13:29

Citez pe Issos:
Decizie inteleapta. Primarul ar face bine sa traga sforile pentru ca Otelul sa se reintoarca acasa.

Si ca Otelul sa joace pe stadionul pe care a jucat ani de zile, adica pe Otelul! Ar trebui renegociat contractul de inchiriere, dupa platirea restantelor! Asa ar trebui sa faca TNG, daca mai doreste sa pastreze Otelul!
+3

bogdan64

  •  
  •  

#4 Aruon » 25-07-2015 14:20

Oricum nu tinea nimeni cu aceasta posibila clona.As vrea sa se reinfiinteze Dunarea Galati.Mi-e dor de acest club..Sa fi jucat Otelul si Dunarea amandoua in liga 2..era frumos
+3

Aruon

  •  
  •  

#5 amfi » 25-07-2015 22:11

jucau pe stadionul pe care l-a promis stan...acum lucreaza la el..face un studiu pentru a-l construi sub Dunare, la el ajungindu-se prin tunelul despre care vorbea maria sa primarul care este. Acoperisul stadionului va fi din sticla pentru ca atunci cand meciurile vor fi plictisitoare, spectatorii vor numara sturionii care trec pe deasupra stadionului...mama ce spectacol va fi...sigur, la o viitoare campanie electorala, il vor sustine doar sturionii...si la cat de multi sunt va iesi primar iar....asa sa ne ajute Dumnezeu !!!
−3

amfi

Login sau crează cont pentru a comenta              |