Cele doua echipe s-au intalnit to mai des in ultimii aniCele doua echipe s-au intalnit to mai des in ultimii aniSâmbătă, 8 august, noua echipă a Oţelului îşi va măsura forţele la Brăila, cu rivala şi totodată viitoarea colegă de serie din Liga a II-a, Dacia Unirea.

Cum cele două formaţii din oraşele vecine nu îşi permit cantonamente în ţară sau peste hotare, ambele se pregătesc la bazele proprii. Spre deosebire de Oţelul însă, brăilenii au deja un program bine definit al partidelor de verificare care se întinde până în apropierea datei de 29 august când va începe campionatul.

Revenind la partida amicală, aceasta se va desfăşura pe Stadionul „Municipal” din Brăila, singura necunoscută fiind deocamdată ora de începere. Este posibil ca aceasta să fie 11.00, având în vedere că meciurile din eşalonul secund se dispută la această oră.

După ce nu s-au întâlnit timp de 19 ani într-un meci oficial, făcând parte din divizii diferite, rivalele Oţelul şi Dacia Unirea Brăila au dat tot mai des una de alta în ultimii ani, mai ales în Cupa României, formaţia noastră eliminând de două ori clubul de fotbal din oraşul vecin în ultimii 3 ani din competiţia KO.