STIRI Liga I Babicu, despre transferuri şi bani din drepturi TV

Cristi MunteanuCristi MunteanuManagerul sportiv Cristi Munteanu a vorbit recent în faţa presei despre drepturile TV de la Liga II-a, dar şi despre transferurile dorite la echipă.


Se pare că Oţelul ar fi renunţat între timp la ideea de a-şi negocia separat banii ce ar urma să provină de la o televiziune care ar dori să transmită partide din Liga a II-a. Conducerea clubului nostru se pare că a fost de acord cu propunerea Federaţiei Române de Fotbal de a negocia la comun pentru sumele din drepturi TV.    

Cristi Munteanu: “Normal că ne-am fi dorit să negociem separat drepturile TV. Din câte ştim există interes din partea unei televiziuni pentru Liga II. Suntem conştienţi că îşi doresc să filmeze Oţelul, Rapidul, Braşovul, Mediaşul, echipe care au venit din Liga I. Sunt echipe care au suporteri, care au tradiţie în prima ligă. Dar acum rămâne de văzut cum va hotărî Federaţia Română de Fotbal. Noi ne chinuim acum şi facem eforturi mari pentru a aduce jucători. Ăsta e principalul obiectiv al nostru, pentru a-i asigura lui Daniel Florea o linişte psihică de a avea un lot cu care să-şi permită un obiectiv în Liga a II-a.” 

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alexandru C. » 01-08-2015 12:23

Adamescu ce parere are? stie ca are o echipa de fotbal pe care trebuie sa o finanteze?

Alexandru C.

  •  
  •  

#2 Aruon » 01-08-2015 12:28

Atata timp cat nu vin bani de la patron nu se poate vorbi de obiective indraznete si promovare.Acum e momentul 0,ori baga bani ,ori ne ducem la vale!

Aruon

  •  
  •  

#3 ADYtza74 » 01-08-2015 16:57

Cu o mare majoritate de jucatori tineri si galateni sa vezi mobilizare. Fara vedete (experimentate) o sa avem un cuvant greu in sezonul asta de Liga 2.

ADYtza74

Login sau crează cont pentru a comenta              |