STIRI Amicale AMICAL: Gloria Buzău – Oţelul Galaţi

Otelul va juca un amical si la BuzauOtelul va juca un amical si la BuzauMiercuri, 12 august, Oţelul va juca un al doilea amical înainte de începerea campionatului, contra unei alte colege de serie – Gloria Buzău. Meciul se va disputa pe terenul buzoienilor, cel mai probabil în nocturnă, echipa gazdă beneficiind de instalaţie de iluminat, având acces la aceasta chiar şi pentru amicale.


Din păcate, Oţelul nu are stadion în continuare, nici pentru antrenamente şi nici pentru jocurile oficiale sau amicale, aşa că este nevoită să joace partidele de verificare în deplasare.
Gloria Buzău este antrenată de legenda oţelară Ion Viorel. Spre deosebire de Oţelul, buzoienii îşi permit măcar un cantonament în această vară.
Vă reamintim că sâmbătă, 8 august, Oţelul va disputa primul amical al verii, pe terenul celor de la Dacia Unirea Brăila. Meciul va începe la ora 10 sau 11, în funcţie de temperaturile care se vor înregistra la data partidei.

Ion Viorel: "Vom pleca într-un stagiu de pregătire de 10 zile la Poiana Pinului, între 7 şi 17 august. Am mai luat şi meciuri amicale în acest timp. Vom juca pe data de 12 un meci bun aici, la Buzău, cu Oţelul Galaţi.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alexandru C. » 05-08-2015 10:00

Ii batem cu 3-0, asa sa se oftice cei care citesc comentariile! hai Otelul!

Alexandru C.

  •  
  •  

#2 Aruon » 05-08-2015 15:25

Wow.Gloria Buzau,asta da echipa.Nocturna,antrenor bun,ceva bani..e bine.Noi,nu avem nici macar apa,teren de antrenamemt si nici loc sa jucam in Galati...suntem amarati rau.Si am fost campioni in liga 1.E trist si revoltator.

Aruon

  •  
  •  

#3 marvasmar » 05-08-2015 18:08

Poiana Pinului este un fel de Gârboavele. Eu stau acum in Buzau. Astia sunt la fel de saraci ca noi.

marvasmar

Login sau crează cont pentru a comenta              |