STIRI Liga I “Am avut parte numai de vești proaste și foarte dureroase dinspre Oțelul”

Ilie HagiogluIlie HagiogluPreşedintele de la SCM Dunărea, Ilie Hagioglu, fost director adjunct la FC Oțelul, a vorbit la Divizia Locală, de la Digi24 Galați, despre o parte din banii “dispăruți” din conturile Oțelului:

”Am avut parte numai de vești proaste și foarte dureroase dinspre Oțelul. Oțelul a fost o echipă foarte iubită de oamenii din Galați, mai ales la acea performanță de excepție din 2011, care a adus mii de oameni în stradă. În trei ani am ajuns să vorbim de Oțelul ca despre o amintire. După ce echipa a câștigat titlul, urma un campionat frumos, dar a venit acest Adamescu. În 2012 au dispărut o parte din bani, au făcut asigurări în jur de 1 milion de euro pe un jucător. Au dispărut 4 milioane de euro pe asigurări. Apoi au venit într-o seară cu mașini au luat toate actele, au închis aleea dinspre club, au mutat clubul la București. Eu nu mai lucram la ei deja, pentru că am fost dat afară.“

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 07-08-2015 09:46

Mai Hagioglu mai bine ne lasi,daca tineai asa mult la Otelul nu doreai si tu bani de pe urma lui Tudorie..si mai ales nu lansai mascarada cu clona Otelului...Lasa-ne,toti va dati parerea aiurea si nu faceti absolut nimic.Lasa-ne.

Aruon

  •  
  •  

#2 radu_alex13 » 07-08-2015 13:28

Deci devine antipatic nea Hagioglu......

radu_alex13

Login sau crează cont pentru a comenta              |