STIRI Amicale Oţelul a scos un egal la Brăila

Braila vs GalatiBraila vs GalatiTânăra echipă a Oţelului a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul amical disputat pe terenul rivalei Dacia Unirea Brăila. Formaţia noastră s-a descurcat admirabil în faţa unei echipe cu tradiţie în Liga a II-a şi a avut momente bune în joc, chiar dacă a folosit foarte mulţi juniori.

Primul amical al verii a fost început de antrenorul Daniel Florea în următoarea formulă: Vicol – Oprea, M.Ioniţă, Cojoc, Murgoci – I.Codreanu, V.Ştefan, Adăscăliţei, Stănescu, Miron – Stoian. Au mai intrat: Preda, Marus, C.Blănaru, R.Codreanu, Maftei, Ciurea, Dajbog, Negoescu, Istrate, E.Dumitru, Sefer, Diarra, M.Blănaru, Petică, A.Avram.

Echipa noastră a întâmpinat ceva probleme pe finalul primei reprize, când gazdele au ratat mai multe ocazii şi au şi deschis scorul prin Marius Onofraş, atacantul brăilenilor marcând în urma unei centrări de pe dreapta şi a unei gafe în defensiva noastră. Cu toate acestea, tinerii Galaţiului, încurajaţi frenetic şi de cei 70 de suporteri roş-alb-albaştri, au revenit în repriza a doua, când au jucat de la egal la egal cu experimentata Dacia Unirea Brăila. După ce au ratat numeroase ocazii, oţelarii au egalat până la urmă prin tânărul Antonio Sefer, care a şutat puternic din careu, amuţindu-i pe cei 400 de brăileni prezenţi la meci.

Partida s-a terminat cu scorul de 1-1, un rezultat încurajator, obţinut pe terenul unei echipe cu experienţă în Liga a II-a. Felicităti tinerilor gălăţeni, cât şi galeriei noastre care s-a prezentat foarte bine în oraşul vecin, deşi era vorba doar de un meci amical!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Adi » 08-08-2015 13:07

Bun rezultat, avand in vedere situatia actuala. Trebuie sa continuam asa.

Totusi, desi ii numiti 'suporteri' pe cei care au incurajat echipa la Braila, cu siguranta nu ii puteti numi 'civilizati'. O parte din ei au calatorit cu trenul inapoi spre Galati. Chiar credeam ca Otelul nu are chiar suporteri de genul. M-am inselat: galagie, limbaj foarte vulgar, injurii (care nici nu stiu cui le adresau), geamuri lovite, comportament animalic de ultima speta.

Vreti ca echipa sa nu fie o reteta clasica romaneasca de esec, dar cei ce o sustin 'frenetic' NU demonstreaza ca ar merita mai mult de atat. Prostie, nesimtire, "smecherie" pe care vor sa o demonstreze? Cred ca toate la un loc.

Adi

  •  
  •  

#2 romeo » 08-08-2015 16:36

Total de acord cu tine Adi..astfel de specimene trebuiesc izolate ...nu putem sustine echipa ca in evul mediu !
Mai devreme sau mai tarziu acesti huligani plini de aburii alcoolului si nu numai se vor autoelimina!
Peste toate insa, felicitari baietilor si antrenorilor ...este incurajator si sa nu il uitam pe Cristi Munteanu care "moare" dar nu se preda!
+1

romeo

  •  
  •  

#3 cosmii » 08-08-2015 19:25

Pun pariu ca nu stiti de la cap la coada Dunarea Batrana dar stam pe db si comentam.. "specimenele" astea au stat la 40 de grade chiar si mai mult si au cantat , intr-adevar au dat si o m**e ca pana la urma a fost un meci cu o rivala,chiar daca a fost amical iar voi lachitilor ati stat la tastatura, aratati voi ca sunteti suporteri si dupa categorizati pe cei din peluza !
−1

cosmii

  •  
  •  

#4 Adi » 09-08-2015 11:59

Citez pe cosmii:
Pun pariu ca nu stiti de la cap la coada Dunarea Batrana dar stam pe db si comentam.. "specimenele" astea au stat la 40 de grade chiar si mai mult si au cantat , intr-adevar au dat si o m**e ca pana la urma a fost un meci cu o rivala,chiar daca a fost amical iar voi lachitilor ati stat la tastatura, aratati voi ca sunteti suporteri si dupa categorizati pe cei din peluza !


cosmii, eu aici nu vorbeam despre ce s-a intamplat in timpul meciului (cand trebuie "neaparat" sa mai dea si ei o m**e ca altfel nu simtim ca jucam cu o rivala - ironie). Eu vorbeam despre comportamentul de mahala si de cocalari pe care l-au avut in trenul spre Galati. Pe holurile trenului. Fiind si copii prin compartimente si oameni care probabil nu vroiau sa auda 70 de insi injurand ca la usa cortului si batand ca animalele in geamurile trenului.

Sa injuri (adversari care nici macar nu te aud) si sa fii marlan pe deplasarea inapoi nu inseamna sa fii suporter, inseamna sa fii un nesimtit.

Sa incurajezi echipa, sa canti pentru ea pe tren, asta da. Si implicit lumea va avea mai mult respect pentru suporteri. Gandeste-te si tu ce s-au gandit oamenii care calatoreau pe tren atunci. "Huligani nesimtiti ai Otelului" cel mai probabil. Cand putea foarte bine sa fie "Supoteri galagiosi ai Otelului".

Adi

Login sau crează cont pentru a comenta              |