Braila vs GalatiBraila vs GalatiTânăra echipă a Oţelului a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul amical disputat pe terenul rivalei Dacia Unirea Brăila. Formaţia noastră s-a descurcat admirabil în faţa unei echipe cu tradiţie în Liga a II-a şi a avut momente bune în joc, chiar dacă a folosit foarte mulţi juniori.

Primul amical al verii a fost început de antrenorul Daniel Florea în următoarea formulă: Vicol – Oprea, M.Ioniţă, Cojoc, Murgoci – I.Codreanu, V.Ştefan, Adăscăliţei, Stănescu, Miron – Stoian. Au mai intrat: Preda, Marus, C.Blănaru, R.Codreanu, Maftei, Ciurea, Dajbog, Negoescu, Istrate, E.Dumitru, Sefer, Diarra, M.Blănaru, Petică, A.Avram.

Echipa noastră a întâmpinat ceva probleme pe finalul primei reprize, când gazdele au ratat mai multe ocazii şi au şi deschis scorul prin Marius Onofraş, atacantul brăilenilor marcând în urma unei centrări de pe dreapta şi a unei gafe în defensiva noastră. Cu toate acestea, tinerii Galaţiului, încurajaţi frenetic şi de cei 70 de suporteri roş-alb-albaştri, au revenit în repriza a doua, când au jucat de la egal la egal cu experimentata Dacia Unirea Brăila. După ce au ratat numeroase ocazii, oţelarii au egalat până la urmă prin tânărul Antonio Sefer, care a şutat puternic din careu, amuţindu-i pe cei 400 de brăileni prezenţi la meci.

Partida s-a terminat cu scorul de 1-1, un rezultat încurajator, obţinut pe terenul unei echipe cu experienţă în Liga a II-a. Felicităti tinerilor gălăţeni, cât şi galeriei noastre care s-a prezentat foarte bine în oraşul vecin, deşi era vorba doar de un meci amical!