STIRI Amicale EXCLUSIV: Amicale cu Metalosport şi CS Panciu

Otelul continua seria amicalelorOtelul continua seria amicalelorSâmbătă, 15 august, Oţelul va juca un al treilea amical înainte de începerea campionatului, contra concitadinei Metalosport Galaţi. Interesant este faptul că amândouă echipele au rămas fără stadion în urma pierderii Bazei “Ancora” şi nu se ştie exact unde se va disputa această partidă de verificare. Cum pe Stadionul “Oţelul” echipa noastră este interzisă momentan, iar “Dunărea” se prezintă în condiţii deplorabile, este destul de posibil ca meciul să nu se joace în Galaţi, deşi ambele formaţii reprezintă acest oraş! O variantă ar putea fi Lieştiul, loc în care Metalosport s-ar putea să se mute în sezonul următor de Liga a III-a. Nu a fost anunţată ora de disputare a jocului amical.

O altă partidă de verificare va avea loc pe 19 august când Oţelul se va deplasa în judeţul Vrancea pentru a întâlni nou-promovata în al treilea eşalon, CS Panciu. Meciul se va disputa cel mai probabil la Focşani. Nici în acest caz nu a fost anunţată ora de disputare momentan.   
Până acum, Oţelul a jucat un singur amical, scoţând un 1-1 pe terenul rivalei Dacia Unirea Brăila. Vă reamintim că miercuri, 12 august, echipa noastră va juca o altă partidă de verificare, contra  unei colege de serie – Gloria Buzău. Meciul se va disputa pe terenul buzoienilor, cel mai probabil în nocturnă, echipa gazdă beneficiind de instalaţie de iluminat, având acces la aceasta chiar şi pentru amicale. Din păcate, Oţelul nu are stadion în continuare, nici pentru antrenamente şi nici pentru jocurile oficiale sau amicale, aşa că este nevoită să joace toate partidele de verificare în deplasare.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 ADYtza74 » 10-08-2015 13:30

Pe mocheta de la Dunarea 2.

ADYtza74

Login sau crează cont pentru a comenta              |